Af - 02/09-14 15:49

Pumpet reality-fyr: Sådan fik jeg min superkropPumpet reality-fyr: Sådan fik jeg min superkrop

I modsætning til Emil Thorup og Joakim Ingversen formår reality-fyren Sy Lee at holde sin drømmekrop ved lige. Læs hans bedste trick her.

storybild

Sy Lee står knivskarpt - hans bedste trick skal findes allerede inden morgenmaden indtages. (Billede: Søren Hjelm Larsen)

Når han lægger billeder på Facebook og Instagram, dåner pigerne og likes bliver lystigt kastet hans vej.

Men hvordan er det lykkedes realitydeltageren Sy Lee at gå fra en ganske almindelig ung mand til et regulært muskelbundt? Nøglen er ikke overraskende hårdt arbejde.

- Det er det, det handler om. Hvis du vil se godt ud, så skal du også kæmpe for det, lyder det fra Sy Lee, der fortæller, at han løbetræner tre til fire gange om ugen og dyrker intens styrketræning fem gange om ugen for at holde kroppen ved lige.

- Mit trick og bedste tip er, at jeg laver 20-25 minutters intervalløb om morgenen på tom mave. Det er hardcore, men det handler om at øge fedtforbrændingen. Jeg løber så hurtigt, jeg kan, i ét minut og lunter i to minutter, og det gentager jeg så fem gange, fortæller Sy Lee.

Kendte står knivskarpt i ny fitnessbog: Nu er sixpacken væk
Kendte står knivskarpt i ny fitnessbog: Nu er sixpacken væk

Sådan taber du dig, mens du sover
Sådan taber du dig, mens du sover

Har en cheat day
Kosten spiller også en stor rolle for dansk-vietnameseren, der stiller op i fitnesskonkurrencer, og som senere i år skal repræsentere Danmark i den internationale skønhedskonkurrence Manhunt.

- Jeg har en cheat day om ugen, men de andre dage holder jeg mig helt fra kulhydrater som ris, pasta, juice og brød. I stedet tager jeg kosttilskud, så kroppen får sin næring.

Sy Lee færdiggjorde for nylig sin tilvalgsuddannelse i landskabsarkitektur ved Københavns Universitet, og han har planlagt, at han engang i fremtiden skal uddanne sig til personlig træner. Han afviser dog, at han er hverken hellig eller fanatisk med sin træning.

- Overhovedet ikke. På min cheat day spiser jeg buffet med vennerne, og jeg tager også i byen - dog uden at drikke mig helt i hegnet. Men uanset hvor uoplagt jeg er, så løber jeg en tur og tager i fitnesscentret dagen efter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx