Af Jesper Larsen - 11/07-17 09:24

Medie: Verdenskendt popstjerne er blevet forlovet med sin danske kæresteMedie: Verdenskendt popstjerne er blevet forlovet med sin danske kæreste

Parret mødte hinanden for et år siden, da hun var stewardesse på et fly til Bornholm, og nu har han friet til hende.

storybild

epaselect epa06077040 British singer John Newman performs on stage during the 51st Montreux Jazz Festival, in Montreux, Switzerland, 08 July 2017. The event runs from 30 June to 15 July. EPA/VALENTIN FLAURAUD EDITORIAL USE ONLY (Billede: VALENTIN FLAURAUD)

Den britiske popstjerne John Newman, har angiveligt friet til sin danske kæreste Nana et år efter, parret mødtes på et fly fra København Til Bornholm, hvor den danske kvinde var stewardesse.

- John og Nana er fuldstændig forelskede, og det føltes rigtigt for dem at blive forlovede. Han friede til hende, og hun har efterfølgende kunne vise en forlovelsesring frem, siger en anonym kilde tæt på parret, til The Sun.

i have had the best two days with the best two people, we exploxed america in true style!

Et opslag delt af John Newman (@johnnewmanmusic) den

John Newman er mest kendt for sit megahit ‘Love Me Again’, men det seneste år har den britiske sanger kæmpet med en tumor i hjernen, som han skulle have opereret væk. Det var anden gang, han blev ramt af en tumor i hjernen, og han har tidligere peget på sin danske kæreste som en urokkelig støtte i kampen for at blive rask.

- Jeg er ærlig talt fuldstændig ligeglad med berømmelse. Hun er fantastisk og jeg nyder virkelig at bruge tid sammen med hende, sagde han i august sidste år til The Sun i forbindelse med, han skulle opereres i hjernen.

Selvom hans danske forlovede har rejst med ham til flere af hans koncerter rundt omkring i verden, har hun indtil nu formået at holde sig væk fra det rampelys, der ellers er en naturlig del af det at være sammen med en storsælgende britisk popstjerne.

Der er derfor ikke mange oplysninger om hende, men på Instagram har man tidligere kunne følge, hvordan parret rejse rundt i verden.

Adventure partner!

Et opslag delt af John Newman (@johnnewmanmusic) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx