Af - 24/10-16 21:24

Kardashian-par: Nu er  skilsmissepapirerne officielt skrevet underKardashian-par: Nu er skilsmissepapirerne officielt skrevet under

De skulle gerne være ude af ægteskabet, inden året er omme.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke ligefrem, fordi Kardashian-pigerne forstår at vælge de rigtige mænd.

Mor Kris er blevet skilt er par gange, Kourtney er ikke længere sammen med Scott, Kim blev skilt fra Kris Humphries efter 72 dage. Og nu ser det ud til, at Khloé snart er ude af sit ægteskab med Lamar Odom.

Det skriver TMZ.

Kardashian-søster afslører: Sådan har Kim det i dag
Kardashian-søster afslører: Sådan har Kim det i dag

De annoncerede allerede skilsmissen for flere år siden, men den blev aldrig til noget, da Lamar Odom var tæt på at omkomme af en overdosis sidste år. Her annullerede Khloé Kardashian skilsmissen, så hun kunne være ved hans side.

Men efter det gik op for hende, at han ikke ville ændre sine usunde vaner med alkohol og stoffer, blev skilsmissen atter sat i værk tidligere på året.

Nu har begge parter så endelig underskrevet skilsmissepapirerne, hvilket betyder, at de er blevet enige om en skilsmisseaftale.

Kendt rapper: Jeg har haft sex med DISSE tre Kardashians
Kendt rapper: Jeg har haft sex med DISSE tre Kardashians

Det eneste, der mangler for at gøre skilsmissen endegyldig, er en dommers underskrift. Det kan tidligst ske til december, da en lov i Californien siger, at der skal gå et halvt år fra skilsmissen først er blevet begæret, til parterne kan slippe for hinanden.

Men hvis alt går efter planen, kan Khloé og Lamar begge kalde sig singler, inden året er omme.

Her er Khloe Kardashians nye unge kæreste
Her er Khloe Kardashians nye unge kæreste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx