Af - 29/01-15 13:04

Drømmer om at blive centervagt: Mød Sidney Lees 'veninde' fra 'De unge mødre'Drømmer om at blive centervagt: Mød Sidney Lees 'veninde' fra 'De unge mødre'

”Vi er ikke kærester – vi boller bare”. Natascha Linea fra 'De unge mødre' leverede mandag ugens citat, da hun skulle forklare sit forhold til Sidney Lee. Metroxpress ringede den 19-årige pige op for at blive klogere på ugens reality-profil.

storybild

(Billede: SBS Media / Krestine Havemann)

Hvem er Natascha Linea?

Jeg, som ellers til dagligt skriver om kendte danskere, vidste det ikke. Mine journalist-kollegaer – dem som ser 'De unge mødre' – fortalte, at hun er en af Kanal 4's helt store profiler.

Jeg hørte om hende første gang, da hun i mandags blev citeret for at sige ”Vi er ikke kærester – vi boller bare” - til spørgsmålet, om hun var blevet kæreste med Sidney Lee.

Sidney Lee scorer 19-årig fra 'De unge mødre': Se kvinderne i bandana-kongens liv
Sidney Lee scorer 19-årig fra 'De unge mødre': Se kvinderne i bandana-kongens liv

En google-søgning fortæller:

Natasha Linea, 19 år fra Sank Clemens syd for Odense debuterede den 13. august i 'De unge mødre' sammen med kæresten Bent.

Hun fortæller til metroxpress om sin introduktion til reality-verdenen:

- Jeg har altid fulgt med i 'De unge mødre', og da de spurgte, om jeg ville være med, sagde jeg ja med det samme.

Hun blev mor en enkelt gang, før Kanal 4 begyndte at filme.

- Jeg blev gravid første gang i en kæmpe brandert. Jeg havde været for doven til at gå på apoteket for at købe p-piller, så pludselig stod jeg med en positiv graviditets-test i hånden. Jeg aborterede kort efter.

Natascha blev hurtig gravid igen. Denne gang opdagede hun det i et bowlingcenter.

- Jeg blev så glad. Jeg tænkte slet ikke på, at jeg var ung. Jeg har altid gerne ville have børn i en tidlig alder. Min mor syntes, jeg var alt for ung, men min far, der er 56 år var glad for, at han nu kunne nå at opleve sit barnebarn, mens han stadig var frisk.

Dansk reality-stjerne har tv-hold med til fødsel
Dansk reality-stjerne har tv-hold med til fødsel

Kommunen mente dog ikke, at Natascha og kæresten Bent var klar til at blive forældre. Kort efter fødslen, blev datteren Lia taget fra dem.

- De mente ikke, vi kunne elske hende. De mente, vi var for egoistiske. De mente simpelthen, vi var for dumme. Sygehuset havde ellers skrevet i en rapport, at vi sagtens kunne finde ud af det, men det var kommunen ligeglad med.

Datteren var tvangsfjernet fra den 7. august 2013 til den 30. november. De ankede kommunens beslutning og vandt, og Natascha, Bent og Lia var samlet som en lille ung familie.

For en stund. For i dag er Bent og Natascha ikke længere sammen. Og her kommer Sidney Lee ind i billedet.

De blev spottet kyssende sammen til 'De unge mødres' 10 års jubilæumsshow i starten af januar, og det var her, Natascha blev citeret for 'at bolle med Sidney'.

- De (Realityportalen.dk, red.) blev ved med at spørge, om vi var kærester, og så fløj det bare ud af mig. Jeg kender ham ikke så godt endnu, men han er pissesød, og vi har det rigtig sjovt sammen. Senest har vi været i biografen.

De Unge Mødre: Camilla på 27 venter sit ottende barn
De Unge Mødre: Camilla på 27 venter sit ottende barn

Hun vil gerne have flere børn, men ser ikke Sidney Lee som far-typen.

- Min mor kan heller ikke lide ham, hvilket jeg sagtens kan forstå. Hvis min 19-årige datter kom hjem med sådan en fyr, ville jeg heller ikke synes, det var særlig fedt.

Natascha drømmer om at få udgivet en bog om sin kamp imod kommunen. Og så er hun lige begyndt en uddannelse som sikkerhedsvagt.

- Jeg har altid været fascineret af serier som 'CSI', 'Anna Pihl' og 'Rejseholdet'. Jeg er desværre for lav til at blive politibetjent, men hvis alt går godt, så er jeg uddannet butiksvagt til efteråret.

'De unge mødres' far er mangemillionær: - Jeg klager ikke
'De unge mødres' far er mangemillionær: - Jeg klager ikke

Hun flytter fredag fra lejligheden udenfor Odense. Om hun flytter ind til Sidney Lee, vil hun ikke afsløre for nu.


LÆS OGSÅ: Kommune giver fri prævention til unge

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx