Af Heidi Pedersen - 20/08-17 13:20

Tidligere Spice Girl møder alvorlige beskyldninger: Gik alt for langt sammen med barnepigen Tidligere Spice Girl møder alvorlige beskyldninger: Gik alt for langt sammen med barnepigen

Moderen til den tidligere Spice Girl Mel B's barnepige anklager nu sangerinden for at komme med falske beskyldninger om hendes datter

storybild

Melanie B. (Billede: GUS RUELAS)

Mel B er for tiden midt i skilsmisse med sin eksmand, Stephen Belafonte, som hun har været gift med i 10 år. I forbindelse med den verserende sag er det kommet frem, at den tidligere Spice Girl mener, at hendes mand skulle have haft en affære med deres nu daværende barnepige, Lorraine Gilles, og gjort hende gravid. Senere skulle han så angiveligt have betalt for en abort med sangerindens penge.

Beskyldningerne har fået barnepiges mor, den tyske Angelika Gilles, til at fare i flint. Hun er rasende på Mel B og siger som modsvar, at det er den 42-årige sangerinde, der har lokket den i dag 26-årige Lorraine Gilles til at føre en 'beskidt livsstil'.

»Min datter har modtaget så mange trusler og hademails. Jeg har svært ved at sove om natten, fordi jeg er bange for, der skal ske noget med hende. Hun er bare en almindelig pige, som forsøger at leve et almindeligt liv i Los Angeles,« siger hun til avisen Mirror.

Lorraine Gilles kom som 18-årig til USA som udvekslingsstudent i 2009. Hun havde drømme om at blive skuespiller. Den blonde skønhed mødte Mel B på en restaurant og hyrede hende hurtigt til at blive barnepige for hendes tre børn.

Men den unge kvindes verden faldt  ifølge moderen for nylig fra hinanden, da den tidligere Spice Girl i retten fortalte, at filmproduceren Stephen Belafonte havde tvunget Mel B til at have trekanter med ham og andre kvinder i løbet af deres 10 år lange ægteskab. Og at Belafonte skulle have gjort Lorraine gravid, da hun var 18.

»Aldrig i min vildeste fantasi kunne jeg forestille mig, at Mel B ville have blandet min datter ind i en sådan livsstil. De fremstiller det, som om det er min datters skyld, at deres ægteskab er gået i stykker,« siger Angelika Gilles til avisen.

Forholdet til Mel B har ellers altid været godt. Mel B og hendes familie har været på besøg i Tyskland tilbage i 2012, og hun har altid talt positivt om barnepiges evner.

Lorraine Gilles er nu gift med den 32-årige eventmanager Michael Bleau. Hun har valgt at sagsøge Mel B for beskydningerne om, at hun skulle have haft en affære med Stephen Belafonte og blev gravid. Hun indrømmer dog ifølge retsdokumenter at have haft en trekant med Mel B og Belafonte. Men hun havde det 'meget ubehageligt' med det.

Stephen Belafonte afviser alle anklager fra sin hustru.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flot anerkendelse! Superliga-dansker...
bt.dk
Hvis der var valg nu, ville Joachim...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx