Af - 31/05-16 14:11

Derfor skal Christianes baby gå i genbrugstøjDerfor skal Christianes baby gå i genbrugstøj

- Det er helt fjollet at købe det (tøjet, red.) fra nyt, siger tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten bliver mor i sensommeren. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller har planlagt en sommerferie til juli, hvor hun skal dase i en pool og på en strand. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

Når Christiane Schaumburg-Müller vælger at iklæde sin kommende dreng genbrugstøj, er det blandt andet fordi, det er gået op for hende, hvor "absurd dyrt" babyting er.

Man skulle næsten tro, at Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C's kommende barn ville blive svøbt i de dyreste, nye designeroutfits, så snart babyen kommer til verden.

Men tro om igen.

Christiane Schaumburg-Müller fortæller, at ønskebarnet skal have det bedste, men det behøver ikke være nyt.

At sådan en lille bebs kun kan passe tøjet i en måned eller mindre i starten gør da, at jeg tænker, at det er helt fjollet at købe det fra nyt.
Det skriver hun på dbaguide.dk.

Hun fortæller samtidig, at hun er blevet overrasket over, hvor absurd dyre babyting er, og det er endnu et incitament til købe second hand.

Se huset: Christiane og L.O.C. køber kæmpevilla
Se huset: Christiane og L.O.C. køber kæmpevilla

Men det er ikke, fordi Christiane Schaumburg-Müller regner med at bruge hele sin fritid på Den Blå Avis eller Trendsales. Hendes familie og venner har nemlig gemt en masse gode sager, som babyen kan arve.

- Jeg er helt sikkert fortaler for genbrug. Recycle-effekten blomstrer, når vi skaffer os af med ting, der er ubrugelige for en selv, men brugbare for en anden, skriver hun på dbaguide.dk.

Se billedet: Christiane viser sin gravide mave frem
Se billedet: Christiane viser sin gravide mave frem

LÆS OGSÅ: Lykkelig skilsmisse? Sådan fortsatte L.O.C. og Christiane sammen

LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. er sammen igen: Og de har en STOR overraskelse

LÆS OGSÅ: Christiane har været til numerolog: Det hedder tv-værten nu

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx