Af Niels Pedersen - 10/10-17 12:48

Stjernekokke i krig: Jeg tilgiver dig aldrig Stjernekokke i krig: Jeg tilgiver dig aldrig

De engelske stjernekokke Gordon Ramsay og Jamie Oliver har i lang tid været på kant med hinanden, men nu er de havnet i åben krig.

storybild

Tv-kokken Gordon Ramsay ligger i åben krig med kollegaen Jamie Oliver. (Billede: GUS RUELAS)

Ramsay er blevet så stødt over en kommentar fra Oliver, at han nægter at tale med ham igen, før 'Det' bar' mad'-kokken kommer med en uforbeholden undskyldning - til Ramsays kone. Det skriver Radio Times.

Det var Jamie Olivers reaktion på Ramsays optræden i et tv-show - hvor han blandt andet havde kaldt Oliver 'fede nar' - som fik forholdet til at blive køligere end en dybfrossen vildand.

»Han har fire børn, og jeg har fem, og jeg vil ikke angribe nogle børns far på tv. Det gør man ikke,« sagde Jamie Oliver ifølge The Sun med en hentydning til, at de to kendte kokke burde lade være med at skændtes offentligt.

Den hentydning prellede mildest talt af på Gordon Ramsay, da den (måske utilsigtet) kom til at ramme et meget ømt punkt.

»At dømme andres familie på baggrund af, hvor mange børn de har, det er... det er...« sagde en oprørt Gordon Ramsay til Radio Times.

Baggrunden for Ramsays vrede er, at hans kone Tana sidste år tabte parrets femte barn under graviditeten. Derfor blev hun dybt såret over Jamie Olivers udtalelse.

»Drenge vil altid slås og have sammenstød, men Tana følte sig krænket, virkelig krænket,« siger Gordon Ramsay, der blandt andet er kendt fra tv-programmet 'Gordon Ramsays køkkenmareridt'.

Ramsay anklager også Oliver for at være en vendekåbe, der kun har sig selv og sin forretning for øje, når han udtaler sig offentligt.

»Det er da meget fint, at han nu advokerer for en skat på sukker og kritiserer supermarkederne. Det var der intet af, mens han reklamerede for Sainsbury (engelsk supermarked, red.) i 10 år,« siger Gordon Ramsay og fortsætter:

»Stå nu ved det, du siger. Desværre åbner han kun sin mund, når han har noget at promovere.«

Jamie Oliver har endnu ikke reageret på Gordon Ramsays seneste udtalelser.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx