Af Niels Pedersen - 01/08-17 14:42

Kendisdatter mistede kæresten i frygtelig ulykke: Nu bryder hun tavshedenKendisdatter mistede kæresten i frygtelig ulykke: Nu bryder hun tavsheden

Der er gået to år, men først nu magter hun at fortælle om den skæbnesvangre dag.

storybild

Tali Lennox. (Billede: ANGELA WEISS)

En augustmorgen i 2015 tog den britiske model og kunstner Tali Lennox med sin kæreste Ian Jones på det, der skulle have været en hyggelig kajaktur på Hudson River i New York. I stedet endte det i en frygtelig tragedie, som Tali Lennox først nu står frem og sætter ord på i et interview med Evening Standard.

De ville se et fyr på flodens bred, før de skulle tilbage til deres fælles lejlighed på Manhattan, men pludselig blev de fanget af den stærke strøm. Kajakken kæntrede - og hverken Tali Lennox eller kæresten, den 32-årige fotograf Ian Jones, bar redningsveste. Han hjalp hende med at klamre sig til kajakken, men forsvandt selv i de oprørte vande. 20 minutter senere blev Tali Lennox reddet. Ian Jones mistede derimod livet. Han blev blot 32 år gammel.

To år senere bryder Tali Lennox, der er datter af den verdensberømte Eurythmics-sangerinde Annie Lennox, tavsheden og fortæller om, hvordan den frygtelige ulykke påvirkede hende - og hvordan hun er kommet videre efter tabet af sin kæreste og bedste ven.

»Det er så surrealistisk, når sådan noget sker. Så virkeligt og så uvirkeligt på én og samme tid,« siger Tali Lennox i et stort interview med Evening Standard og fortsætter:

»En person, du kan være sammen med hele tiden... i mit tilfælde var det min bedste ven. Hans familie var praktisk talt min familie i New York. Jeg var sammen med dem hele tiden. Og så var han der pludselig ikke mere. Det var fuldstændig bizart for mig.«

Kærestens pludselige død tog meget hårdt på Tali Lennox, der dengang var 22 år gammel. På Instagram gav hun udtryk for sin store sorg - og stålsatte vilje til at komme videre trods det store tab.

'Mit hjerte er knust. Min bedste ven, min soulmate, min partner in crime og kreativitet, mit livs kærlighed og lys er ikke længere hos mig. Al den kærlighed, jeg har modtaget (efter dødsulykken, red.), giver mig styrke til at komme igennem det her. Las os hædre og fejre denne exceptionelt smukke sjæl og fortsætte med at følge lyset,' skrev Tali Lennox på Instagram kort efter den frygtelige dødsulykke.

Det viste sig dog at være svært for Tali Lennox at komme sig over tabet af Ian Jones. Hun følte sig fuldstændig alene i parrets fælles lejlighed i New York, da han ikke længere var der. Tali Lennox fortæller åbenhjertig til Evening Standard, at hun burede sig inde 24 timer i døgnet og begyndte at tale med sig selv, indtil hun en dag indså, at der måtte ske noget. Hun flyttede til Los Angeles, hvor hun i dag bor sammen med to venner. Sammen med hendes passion for arbejdet som kunstner hjalp det den sorgbetyngede Tali Lennox tilbage til overfladen.

»Kunsten hjalp mig virkelig med at bearbejde sorgen. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg kunne have håndteret den oplevelse uden den (kunsten, red.). Jeg kan godt lide heling, som kommer indefra. Du behøver ikke at gå til en terapeut. Du behøver ikke læne sig opad en andens skulder,« siger hun.

24-årige Tali Lennox slog igennem som model, men har de senere år primært fokuseret på sin karriere som kunstmaler med speciale i portrætter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx