Af - 30/09-16 07:23

Geggo og kæresten har truffet STOR beslutning: - Der skal skabes nye minderGeggo og kæresten har truffet STOR beslutning: - Der skal skabes nye minder

En æra er forbi for 'Familien fra Bryggen'-Geggo, der sammen med kæresten og barn nu flytter fra Bryggen.

Bildstrecke im Grossformat »

Stephanie Karma Christiansen - bedre kendt som 'Geggo' - er kendt fra TV-serien 'Familien fra Bryggen', hvor man følger hende og hendes familie - deriblandt moren Linse Kessler.

Den uhyre populære serie kredser således om deres bopæl, Islands Brygge på Amager i København, men det kommer måske til at ændre sig nu.

Geggo: Derfor ammer jeg min kæreste
Geggo: Derfor ammer jeg min kæreste

Således har Geggo og kæresten Cengiz valgt at flytte fra Bryggen med deres datter og to hunde. Det skriver hun i et indlæg på sin blog. SE og HØR skrev tidligere om det, men nu bekræfter Geggo selv på sin blog, at de nu har fundet drømmehuset.

'I mandags var vi ude og kigge på et hus, og efterfølgende har vi så besluttet at dét snupper vi. Vi skal simpelthen flytte i hus, og Gud hvor jeg glæder mig,' skriver 'Geggo', der for nyligt også åbnede en skønhedssalon på Amagerbrogade.

Lykkelig Geggo: Vi flytter!
Lykkelig Geggo: Vi flytter!

Og med en lille ny og to hunde, er der ikke tvivl om motivationen for at flytte:

'Jeg glæder mig til at få mere plads! Jeg glæder mig til at kunne indrette for real. Herhjemme er mulighederne så bittesmå, nærmest umulige,' skriver hun om huset, der trods alt er på Amager.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx