Af - 24/03-15 16:45

Når Mila Kunis har sex tænker hun ikke på sin kæreste men på...Når Mila Kunis har sex tænker hun ikke på sin kæreste men på...

Da 31-årige Mila Kunis forleden var gæst i 'Late Late Show' fik hun pludselig lyst til at åbne op om sit privatliv og helt specifikt sit sexliv, som hun deler med sin forlovede Aston Kutcher.

storybild

Siden Mila Kunis i 2012 begyndte at date sin 'That '70s show'-kollega Aston Kutcher, har de sparret omverdenen for de mest intime detaljer. Det er slut nu.

Nybagt far: Hvordan skal fædre kunne skifte ble?
Nybagt far: Hvordan skal fædre kunne skifte ble?

Mandag gæstede hun sammen med blandt andre Tom Hanks det amerikanske talkshow 'The Late Late Show', og her kom samtalen ind på hendes og Aston Kutchers sexliv.

De blev i efteråret forældre til en lille pige og blev af deres venner rådet til at huske at have alenetid uden barnet engang imellem.

TV: Besværlig Jennifer Aniston driver gæk med journalist
TV: Besværlig Jennifer Aniston driver gæk med journalist

- Mine forældre bor længere nede vejen, så vi får dem til at passe hende, når hun skal sove. Så sidder de og overvåger babyalarmen, mens vi går ud på date sammen, fortalte Mila Kunis.

- Vi går på date en gang om ugen, og her gør vi en dyd ud af ikke at tale om babyen.

Talkshowværten spurgte Mila Kunis, om hun havde svært ved at slå babyhjernen fra, og her indrømmede hun overraskende, at hun engang imellem faktisk tog sig selv i at tænke på datteren, når hun havde sex med Aston Kutcher.

- Jeg tager mig selv i at tænke 'var det hende, der lavede den lyd'? Og så straks slå det væk. Hvad sker der for det?


I løbet af det informative interview fik talkshowværten muligvis også trukket ud af Mila Kunis, at hun og Aston Kutcher er blevet gift.

De blev forlovet for et år siden, og da værten fik hende til at vise sin ringfinger frem, sad der pludselig noget, der kunne minde om en vielsesring på fingeren. Milas Kunis ville dog ikke sige andet end 'måske' til spørgsmålet, om hun var blevet gift.

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher skifter branche

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne sætter karrieren på pause

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx