Af - 29/01-17 13:47

B.S. raser over TV 2-program: 'Jeg er faktisk meget ked af det'B.S. raser over TV 2-program: 'Jeg er faktisk meget ked af det'

På TV 2 kan man for tiden følge med i programmet 'Korpset' om unge mænds drøm om at blive elitesoldat. Tidligere jægersoldat B.S Christiansen mener, programmet viser et misvisende billede af virkeligheden.

storybild

Siden starten af januar har man på TV 2 i programmet 'Korpset' kunne følge tidligere jægersoldat Thomas Rathsacks optræning af unge mænd, der alle drømmer om at blive elitesoldater.

Det synes Danmarks anden kendte jægersoldat B.S. Christiansen er en dum idé.

- Det er et program, hvor man fører folk bag lyset. Det foregiver, at det er sådan, vi træner og uddanner vores jægersoldater, og det er det ikke. Det er i virkeligheden bare et program, hvor der er nogle mænd, der gerne vil prøve sig selv af, og det har ikke en skid med at være jægersoldat at gøre, fortalte han lørdag aften til Ekstra Bladet, da han deltog i uddelingen af TV-prisen.

- Jeg bliver faktisk ked af det. Det er heller ikke for sjov, når Jægerkorpset tager kæmpe afstand fra programmet. Vi risikerer, folk tror, at det er sådan, man bliver jægersoldat. At man står og får tæsk eller går rundt ude i vandet. Det er det overhovedet ikke. Man leder efter intelligente mennesker, der kan tænke selv.

B.S. Christiansen tilføjer, at virkelighedens jægersoldater først og fremmest bliver testet på takiske og tekniske ting under pres.

- Jeg er faktisk meget ked af det program, og det ved jeg, at Jægerkorpset også er, siger han.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx