Af - 20/09-16 21:57

GALLERI: 15 kendispar der også blev skiltGALLERI: 15 kendispar der også blev skilt

Bladr gennem galleriet og se de par, der heller ikke kunne holde på kærligheden til hinanden.

Bildstrecke im Grossformat »
Brad Pitt blev gift med Jennifer Aniston i år 2000. Fem år senere blev parret skilt, efter Brad mødte Angelina Jolie. Ryan Reynolds og Scarlett Johansson var et ægtepar fra 2008 til 2011 Skuespillerne Ryan Phillippe og Reese Witherspoon var gift fra 1999 til 2008 Coldplay-frontmand Chris Martin og skuespilleren Gwyneth Palthrow blev gift 2003 og skilt i 2016 Beverly Hills-stjernen Brian Austin Green blev skilt fra Megan Fox i 2015 efter fem års ægteskab. De har dog fundet sammen igen. Michael Jackson og Lisa Marie Presley blev gift i 1994 men skilt allerede i 1996 Skuespillerparret Ben Affleck og Jennifer Garner blev gift i 2005. Men sidste år offentliggjorde de planer om skilsmisse. Tom Cruise har været gift flere gange. I 2006 blev han forenet for Gud og mennesker med Katie Holmes, som han dog blev skilt fra igen i 2012. Tom Cruise var også gift med Nicole Kidman. Parret var hr. og fru fra 1990 til 2001. Den kendte instruktør, Guy Ritchie, blev gift med Madonna i år 2000. Otte år senere var det dog slut. Danske Christiane Schaumburg-Müller blev gift med rapperen L.O.C. i 2012. I 2015 blev parret skilt med de har siden fundet sammen igen. Rockparret Avril Lavigne og Chad Kroeger blev gift i 2013. Sidste år offentliggjorde de planer om skilsmisse Tiger Woods fik sin model Elin Nordegren i 2004. I 2010 blev parret dog skilt efter at golfstjernen var afsløret i at være sammen med flere prostituerede. Skuespillerne Johnny Depp og Amber heard blev gift sidste år. Men i år har en grim skilsmisse foldet sig ud foran offentligheden Jessica Simpson og boyband-sangeren Nick Lachey blev gift 2002 og skilt i 2006

Det er tilsyneladende svært at holde sammen som par, når man er kendt.

Det viser historien ganske tydeligt, og verdensstjernen Brad Pitt, der har været skilt før fra en superkendis, bidrager nu til at understrege, at kærlighed mellem kendte sjældent varer til døden dem skiller.

Amerikanske medier melder tirsdag aften om, at skuespilleren Angelina Jolie har søgt om skilsmisse fra sin lige så kendte ægtemand, Brad Pitt. Og som billederne i galleriet viser, så er det slet ikke sjældent at verdensstjernerne får svært ved at holde gnisten i deres forhold i live.

Jolie vil skilles fra Pitt og have de seks børn med sig
Jolie vil skilles fra Pitt og have de seks børn med sig

Mediers vilde anklager: Derfor vil Angelina skilles
Mediers vilde anklager: Derfor vil Angelina skilles

WHAT?!? Brad og Angelina skal skilles
WHAT?!? Brad og Angelina skal skilles


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx