Af - 03/08-14 16:43

Ungt Idol-talent pludselig dødUngt Idol-talent pludselig død

I en alder af blot 35 år har en tidligere deltager i American Idol mistet livet.

storybild

Michael Johns ved finaleshowet på 12. sæson af American Idol. Johns var deltager i 7. sæson. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Det amerikanske talentshow American Idol har været skueplads for talrige unge talenter. Ét af dem har mistet livet i en alder af blot 35 år.

- Det er med tungt hjerte og ubeskrivelig sorg, at vi kan bekræfte, at vores ven Michael Johns er gået bort, skriver sangerens manager på Twitter.

Disse tre har fået succes efter talentshows
Disse tre har fået succes efter talentshows

Johns deltog i American Idol i 2008, hvor han blev nummer otte. Det er første gang, at en af programmets deltagere dør, og det har naturligvis medført en byge af Twitter-beskeder, hvor tidligere deltagere og mennesker tilknyttet programmet udtrykker deres medfølelse. Blandt dem er værten Ryan Seacrest.

- Triste nyheder for Idol-familien. En af vore egne, Michael Johns, er gået bort. En konstant flink fyr med masser af talent. Vi vil savne dig, skriver Seacrest.

USA's første 'Idol' venter sit første barn
USA's første 'Idol' venter sit første barn

Det er ikke oplyst, hvad dødsårsagen er, men en af sangerens nære venner, Torrey Gimbill fortæller til E! News, at Johns havde oplevet smerter i benene få dage inden sin død. Da han samtidig oplevede, hvordan han fik blå mærker på benene, selv om han ikke havde slået sig, frygtede han selv, at han havde fået en blodprop, fortæller vennen.

Men manageren lukker altså i.

- Der vil ikke være flere detaljer på nuværende tidspunkt. Vær venlige at respektere Mikes familie- og venners privatliv, som vi ved, at I vil gøre, skriver manageren på Twitter.

Simon Cowell er blevet far
Simon Cowell er blevet far

Selv om Michael Johns ikke vandt programmet fortsatte han med at lave musik, og i 2009 udgav han albummet Hold Back My Heart. I sidste måned annoncerede han på Twitter, at han havde travlt med at indspille ny musik.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx