Af - 28/10-16 13:29; Opdateret: 28/10-16 13:40

Citybois: Så fedt var det at hænge ud med  kronprinsesse MaryCitybois: Så fedt var det at hænge ud med kronprinsesse Mary

Citybois har fået et af deres største ønsker til at gå i opfyldelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Citybois har netop sendt en ny single på gaden 'Som os', hvor de kækt påstår, at de er blevet så store i Danmark, at selv dronning Margrethe ved, hvem de er.

Metroxpress har sendt en mail afsted til Kongehuset for at høre, om dronning Margrethe rocker til de to drenge hjemme på Amalienborg. Vi venter stadig på svar.

GENIALT: Se de kendte i kødsovs
GENIALT: Se de kendte i kødsovs

Selv siger drengene i en pressemeddelelse:

- Når det kommer til dronningen, er det en helt anden boldgade. Hvis vi nogensinde lavede en sang, dronningen dansede til, så er alt andet ligegyldigt.

De har stadig til gode at møde Daisy. Til gengæld kom de helt tæt på dronningens svigerdatter, kronprinsesse Mary, da der torsdag aften blev uddelt Dansk design talentprisen på Statens museum for kunst.

- Det var heeelt vildt at møde hende. Og så var hun såå sød, skriver Thor Farlov i en Facebook-besked til metroxpress. Han afslutter beskeden med et hjerte.

Om deres nye single 'Som om', hvor de altså kalder sig kongelige popleverandører fortæller de:

- 'Som om’ er et party track. Vi bliver stadig overraskede, når droppet kommer. Det larmer helt sygt, næsten for meget, men det er perfekt. Vi vil bare gerne have Danmark til at gå amok!”

Hør ’Som Om’ HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx