04/09-13 07:29

Scarlett Johansson overvejer politikScarlett Johansson overvejer politik

Skuespillerinden Scarlett Johansson udelukker ikke en tilværelse som politiker.

storybild

Scarlett Johansson støttede aktivt Barack Obama under valgkampen. Nu siger hun, at hun ikke vil udelukke, at hun går ind i politik. (Billede: Polfoto/AP)

Den 28-årige skuespillerinde Scarlett Johansson, der aktivt støttede Barack Obama under det seneste amerikanske valg, vil ikke udelukke at tage det næste skridt inden for politik. Det siger hun til Harper's Bazaar ifølge Female First.

- Kunne jeg se mig selv som fuldtids-politiker? Det virker lidt overdrevet, men hvem ved?, siger hun til bladet.

- Jeg vil ikke sætte grænser for mine muligheder. Hvis jeg har mere tid, kan jeg måske råbe nogle sager op. Jeg vil ikke lukke døren til den slags, siger "Avengers"- stjernen.

Scarlett Johansson ved dog allerede, hvem hun synes skal være den næste amerikanske præsident.

- Jeg tror, at Hillary Clinton ville være en fantastisk præsident. Jeg tror kun, vi kan få gavn af at have en præsident, der har været mor. Kvinder har et anderledes perspektiv på grund af moderinstinktet, siger hun til bladet ifølge E! online.

Skuespillerindens politiske interesse kommer dog ikke fra fremmede. Scarlett Johansson kommer nemlig fra en politisk aktiv familie, forklarer hun til bladet.

- At være aktiv i sit samfund, en ansvarlig borger og involvere sig politisk, har altid været en del af min bevidsthed og en del af mit liv, siger hun og tilføjer:

- Jeg tror på, at hvis alle udnyttede deres ret til at stemme, så ville det rette valg for nationen, som helhed, blive taget.

Newspaq


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde indebrændt: Forsøgte desperat...
bt.dk
Politiet rydder Pusher Street - igen
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx