Af - 18/03-17 13:21; Opdateret: 18/03-17 13:32

Efter konkurs: Faren til Amalies datter dømt i rettenEfter konkurs: Faren til Amalies datter dømt i retten

Amalies eksfyr Mikkel Skelskov har modtaget bøde efter konkurs.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser.

Amalies eksfyr og faren til datteren Josephine, Mikkel Skelskov, har fået bøde og konkurskarantæne i to år.

Mikkel Skelskov er kendt for sin medvirken i TV3-programmet 'Amalies baby', hvor han er faren til Amalies barn, men ifølget det tidligere par har de aldrig været kærester.

Amalie Szigethy har heller ikke ønsket, at Mikkel Skelskov skulle have kontakt med datteren, og han fik datterens navn at vide under et reality-program.

Tidligere har BT skrevet om, at dramaet mellem de to forældre, hvor Mikkel Skelskov blandt andet har brudt ind i Amalies hus, og han har beskyldt Amalie for at være utro med ekskæresten Peter Birch.

Men nu er der igen opmærksomhed på den selvbestaltede erhvervsmand.

Mikkel Skelskov i januar i år blev idømt en konkurskarantæne på to år, hvilket betyder, at han hverken må lede eller stifte et selskab de kommende par år.

Amalie afslører: Gammel flamme spøger igen
Amalie afslører: Gammel flamme spøger igen

Det fremgår af dokumenter som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af fra Sø- og Handelsretten.

Ifølge Ekstra Bladet har han desuden fået en bøde på 10.000 kroner i Københavns Byret for rod med regnskaberne.

Det sker alt sammen på grund af en konkurs i 2014, der lukkede Skelskovs natklub 'Gold' i Indre København.

Amalie Szigethy: Jeg føler mig mobbet af Sarah Louise
Amalie Szigethy: Jeg føler mig mobbet af Sarah Louise

Rodet med regnskaberne bunder blandt andet i, at den selvbestaltede erhvervsmand i et halvt år ikke har bogført regnskabet for natklubben.

Den 23-årige erhvervsmand har heller ikke indgivet indberetninger til Skat i hele selskabets levetid. Derfor har Skat et krav på 45.000 kroner ud af den samlede gæld på 238.000 kroner.

Derudover blev der fra firmakontoen foretaget kontante hævninger og overførsler til Mikkel Skelskov på 138.000 kroner, og selvom han hævdede, at det var udlæg for blandt andet renovering af natklubben, fremviste han aldrig dokumentation for det.

Amalie i krig med kendt journalist på Facebook: - Slap af margadulle
Amalie i krig med kendt journalist på Facebook: - Slap af margadulle

Mikkel Skelskov fortæller til Ekstra Bladet, at han ikke går op i dommen, selvom det nu betyder, at han ikke må lede en virksomhed de næste to år.

»I bund og grund har det ikke berørt mig, fordi jeg ikke har forretningsaktiviteter i Danmark. Det er alt sammen i udlandet,« siger han til Ekstra Bladet.

Medie: Peter Birch vender tilbage til skærmen med dette program
Medie: Peter Birch vender tilbage til skærmen med dette program

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx