Af - 10/03-17 12:36

Verdensstjerne afsløret: Faldt hele verden for en kreativ løgn?Verdensstjerne afsløret: Faldt hele verden for en kreativ løgn?

Den albumaktuelle Ed Sheeran dukkede for nyligt op med et stort ar på sin venstre kind. Historien, om hvordan han fik arret, var også ganske særlig. Det skulle efter sigende være den britiske prinsesse Beatrice, der havde snittet ham med et sværd, da hun for sjov slog James Blunt til ridder ved en fest.

Bildstrecke im Grossformat »

Men det hele var måske alligevel det pure opspind. Prinsesse Beatrice var ikke kommet til at ramme sangeren i ansigtet, fortæller James Blunt i et interview med ShortList.

Det var en af de mest mærkværdige historier, der blev fortalt, da popstjernen indrømmede, hvordan, han havde fået det store ar i ansigtet. Ed Sheeran fortalte dele af historien i et britisk talkshow med Graham Norton.

Vildt billede: Ed Sheeran flænset med sværd - hastet på hospitalet
Vildt billede: Ed Sheeran flænset med sværd - hastet på hospitalet

Historien lød først, at prinsesse Beatrice ved et uheld have ramt Sheeran på kinden med et sværd under en ceremoni, hvor hun for sjov skulle have slået James Blunt til ridder. Da hun slog med sværdet, ramte hun Ed Sheeran, der stod lige bag hende. Det endte med, at han måtte en tur på hospitalet for at få syet arret sammen.

Det var imidlertid ikke en sand historie ifølge James Blunt. Kollegaen var der nemlig samme aften, og han fortæller, at 'Ed var beruset og væltede rundt, så han skar sig selv'. Men sammen opdigtede de en mere fancy historie om, hvordan det tydelige ar var kommet.

»Det er jo altid en god historie til en fest, ikke,« siger Ed Sheeran, da han fortalte om episoden.

Men hele den historie er ifølge 'You're Beautiful'-sangeren James Blunt en løgn. Han siger om sagen, at alt, hvad der er blevet fortalt, er løgn - 'bortset fra selve arret'.

»Det er bizart, at folk faldt for det. Jeg bebrejder ham for det. Han må være desperat - og forsøge at sælge plader« siger Blunt i interviewet.

Ed Sheeran har endnu ikke været ude at svare på James Blunts påstand. De to er ellers ganske gode venner og har spillet flere koncerter sammen. På Instagram har Ed Sheeran lagt et billede op af de to med teksten 'Jeg vil gerne annoncerer vores forlovelse'. Og for nyligt var der igen et billede, af de to musikere sammen.

Ed Sheeran spiller to gange i Danmark den kommende tid, både ved finalen i X Factor og på sin Europa tour i Herning 1. april.

LÆS OGSÅ: Sheeran fuldender popformlen

LÆS OGSÅ: Verdensstjerne optræder i årets 'X Factor'-finale

LÆS OGSÅ: Se ham i dag: Sådan tabte Ed Sheeran 19 kilo med kort træning

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran bekræfter: Ny musik på vej

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx