Af - 17/03-15 17:25

Den nye Jennifer Lawrence: Jeg har fået 100.000 afslagDen nye Jennifer Lawrence: Jeg har fået 100.000 afslag

Shailene Woodley betegnes som et Hollywoods helt store talenter, men det har krævet mange afslag at nå til toppen for den Golden Globe-nominerede skuespillerinde.

storybild

Shailene Woodley betegnes som et af Hollywoods nye store talenter. 'Insurgent' har dansk premiere i morgen. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Den 23-årige skuespillerinde Shailene Woodley har i en alder af 23 år allerede fået to mærkater klæbet til sig: Hun er den nye Jennifer Lawrence og et af de største talenter i Hollywood.

I sidste uge gæstede hun København i forbindelse med gallapremieren på ‘Insurgent’ - den anden film i ‘The Divergent’-serien.

- Vi ankom i nat, og vi tager videre til Tyskland i aften, så jeg får slet ikke set noget af København, det er totalt nedtur, indleder hun, da metroxpress møder hende på Hotel d'Angleterre.

- Det er så snyd. Jeg kigger ud og har lyst til at gå på opdagelse, men det kan jeg ikke. Vi flyver til et land, sover, vågner op, bliver interviewet, tager til gallapremiere, flyver direkte videre til næste land, og sådan fortsætter det. Det er ren arbejde, lyder det fra Shailene Woodley.

'Divergent' er usædvanligt sædvanlig
'Divergent' er usædvanligt sædvanlig

Dakota Fanning 'stjal' rollen
Den unge skuespillerinde har allerede prøvet at være nomineret til en Golden Globe. Det skete efter hendes rolle i ‘The Descendants’, hvor hun spillede over for George Clooney, og selv om hun har fortsat succesen med ‘The Divergent’-serien, så er hun ikke kommet sovende til det, understreger hun.

- Det tog mig 13 år at få en rolle i en film, det sker ikke bare over en nat. Hvis du mister selvtilliden af et nej, så er det nok ikke det rigtige karrierevalg. Jeg har fået hundredtusindvis af afslag. Da jeg var barn, drømte jeg om en rolle i filmen ‘I am Sam’, som Dakota Fanning fik i stedet. Det handler om at bruge afslaget til at arbejde hårdere og blive bedre til sit håndværk, understreger hun og giver lidt råd til unge mennesker med skuespildrømme.

- Vær dig selv og find ud af hvem du er. Der er en million skuespillere derude, som er som alle andre, og det er der intet interessant over. Det interessante er dig. Og så forbered dig på at få et ‘nej’ smidt i hovedet 1.000 gange, griner hun.

Selv om hun ikke får set meget af København i denne omgang, så forventer hun at komme tilbage til Danmark en dag.

- Det bedste ved mit arbejde er nok, at jeg arbejder røven ud af bukserne i seks måneder, og så har jeg tre måneder fri. Det er vel kun en lærer, der har tre måneder fri i streg. Det er en luksus, og jeg elsker den livsstil. En dag vil jeg komme tilbage på ferie og udforske byen, men det er ikke nu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Har du styr på Magnussen? Formel 1...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx