Af Lars Dinesen - 21/07-17 21:22

Linkin Park-sangers søn skrev hjerteskærende besked til sin far før hans dødLinkin Park-sangers søn skrev hjerteskærende besked til sin far før hans død

Et foto af en hjertensskærende seddel med en besked til forsangeren i rockbandet Linkin Park får nu smertefuld mening. Chester Benningtons 11-årige søn skrev den til sin far lidt over en måned før han døde.

storybild

Chester Bennington. Arkivfoto. (Billede: MACIEJ KULCZYNSKI)

Det skriver britiske Mirror.

I begyndelsen af juni havde den 11-årige Tyler Bennington, der er en af Linkin Park-forsangerens seks børn, skrevet en besked på en seddel til sin far om, at han skulle huske at nyde livet. Beskeden havde han sat på farens kaffekop.

Den uskyldige seddel fra søn til far står nu i et noget andet lys, efter den 41-årige Linkin Park-frontmand torsdag blev fundet død i sit hjem i Californien. Myndighederne har meldt ud, at de undersøger sagen som et selvmord.

- Far. Nyd din øver eller hvad du nu skal i dag. Elsk livet, fordi det er et 'casltel of glass' (et glasslot på dansk, det er dog også titlen på en af nu-rock bandets populære sange. red)

Ordene, som den 41-årige Chester Benningtons hustru delte på twitter, er blevet delt mere end 1.500 gange, og fans er nu begyndt at kommentere på tweetet endnu engang. Flere skriver, at de stadig ikke kan tro, at deres idol er gået bort.

Chester Bennington har i flere år døjet med alkohol og narkoproblemer, og har udtalt, at han tidligere i sit liv overvejede at begå selvmord.

Sangen, som sønnen referer til er en af farens egne, der handler om livet et skrøbeligt.

DET HJÆLPER AT TALE MED ANDRE

Går du med mørke tanker og følelser? Det hjælper at tale med andre om det.Kontakt Livslinen på tlf. nr.: 70 201 201. Du kan også chatte med Livslinen, hvis du klikker på linket her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx