Af Webstud/AS - 16/04-16 20:48

Kommende Kardashian: Den her del vil jeg ikke være med tilKommende Kardashian: Den her del vil jeg ikke være med til

Den 29-årige Rob Kardashian skal giftes med den 27-årige model Blac Chyra, men hun vil ikke deltage i familiens tv-show.

Bildstrecke im Grossformat »
Buzzfeed har samlet de vildeste facts om reality familien. Få dem alle her i galleriet. Navnet på familiens serie 'Keeping up with the Kardashians' blev først til meget kort før serien havde premiere. En af producerne sagde, at han var totalt udmattet over at 'keep up with the girls' (følge med i pigerne laver, red.) Det var Kris Jenner, som pitched ideen om realityshowet, efter flere af hendes venner kaldte familien 'skøre' og 'underholdende'. Kim Kardashians smykker får altid en tur med hårtørreren, før hun tager dem på. Kolde smykker giver hende kuldegysninger. Kourtney gik i sort tøj i cirka fem år efter Kris og Robert blev skilt. Før de blev kendte ejede Kourtney til venstre og Kris en børnetøjsbutik, Smooch. Kourtney senere alene ud og åbnede en tøjbutik til voksne, Dash. Kourtney, Kim og Khloé lejede engang en abe til Kris i nogle dage, fordi 'hun havde et syndrome, hvor hun savnede sine børn, der var flyttet hjemmefra'. Både Kim og Kholé har hørt Kris have sex. Kholé kalder episoden 'traumatiserende. Khloé Kardashian var i 2011 involveret i en bilulykke, hvor hun blev slynget ud gennem forruden. Hun mener, ulykken har skadet hendes hukommelse. Kourtney er den eneste, som har gået på college. Hun dimitterede fra University of Arizona, hvor hun studerede teater og spansk. Kim Kardashian har engang haft et køleskab dækket med Swarovski-diamanter. Det var mediepersonligheden Ryan Seacrest, som sendte et filmhold ud til familien og optog dem have en BBQ-fest, han vendte tilbage og sagde, at optagelserne var 'gyldne'. Kims søster Kourtney undlog en gang at gå ud på et badeværelse i to måneder, efter hun havde set en edderkop derude. Mere toilet-snak: Kim Kardashian har engang åbnet en række offentlige toiletter i New York. Kim Kardashian synes 'det værste på vores planet' er når kvinder har den forkerte farve foundation på. Kourtney har over 30 forskellige barnevogne, fordi hun gerne vil have en til enhver lejlighed. Kim Kardashian synes, det er meget vigtigt, at børn har deres egen stil. Hun påstår, at datteren North i en alder af 1 fravalgt pink og dyre print.

Rob Kardashian har fået sig en ny dame ved navn Blac Chyna, der er 27 år gammel. Selv om hun danner par med et medlem af Kardashian-klanen, så vil hun dog ikke være en del af familieforetagendet.


Blac Chyna ser frem til at hedde Kardashian til efternavn, men hun er ikke interesseret i at tage del i familiens forretning, TV-showet 'Keeping Up With The Kardashians.'

Khloe Kardashian indrømmer at stå bag frække tweets fra Kim
Khloe Kardashian indrømmer at stå bag frække tweets fra Kim

Den kommende Kardashian har udtalt til TMZ at hun vil fortsætte med at drive forretning på sin egen måde, og ikke 'vil ejes af Kris Jenner'.

En kilde tæt på Chyna fortæller ifølge TMZ, at hun ikke vil ses på tv, eller associeres med Kardashians underholdnings-imperie, men snarere vil opbygge sit eget 'Paris-Hilton agtige' mode-imperium. Hun beskæftiger sig blandt andet som model og iværksætter, og har blandt andet lanceret sine egne skønhedsprodukter.

Blac Chyna er i øvrigt en nær veninde af Amber Rose, der tidligere har dannet par med Kanye West, der jo i dag er gift med Kim Kardashian.

Amber Rose har også været i vælten for nylig, da hun drillede Kanye med, at han godt kunne lide at få en finger stukket op i enden under sex.


LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører: Her er det mærkeligste sted, jeg har knaldet

LÆS OGSÅ: Her er den russiske udgave af Kim Kardashian: Hun har bare større bryster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx