Af Maria Christine Madsen - 13/01-18 13:39; Opdateret: 13/01-18 16:44

Dansk kendispar går fra hinanden: Nu fortæller Irina om det hårde brudDansk kendispar går fra hinanden: Nu fortæller Irina om det hårde brud

Hun åbner op, efter Morten Olsen fredag aften fortalte om sit misbrug.

Sy Lee og Irina i vild bitchfight

I videoen kan du Irina Olsen fra sin tid i tv-programmet 'Fristet', hvor hun blev kendt.

'Desværre har det drænet mig at elske en misbruger, og jeg så ingen anden udvej længere.'

Sådan skriver den danske blogger og realitystjerne Irina Olsen lørdag middag i en besked på Instagram, efter det fredag aften kom frem, at hun og kæresten - DJ'en Morten Brangstrup Olsen, der er bedre kendt som Faustix - er gået fra hinanden på grund af hans alkoholmisbrug.

'I kan forestille jer, at det har været hårdt og ulideligt sommetider, men jeg gjorde alt for at holde det hemmeligt. For hver gang håbede jeg, at NU blev det bedre', skriver 30-årige Irina Olsen videre.

Jeg vil gerne bekræfte her, at Morten og jeg ikke længere er kærester. Som Morten selv er gået ud med offentligt, så har vores familie kæmpet med hans misbrug siden Allessia blev født. I kan forestille jer, at det har været hårdt og ulideligt sommetider, men jeg gjorde alt for at holde det hemmeligt. For hver gang håbede jeg, at NU blev det bedre. Desværre har det drænet mig at elske en misbruger og jeg så ingen anden udvej længere. Jeg håber INDERLIGT, at Morten kommer ud på den anden side efter han har fået hjælp og at han kan være den gode far og person, som vi holder af. Allessia er vores prioritet, og vi kan sagtens sammen og er et team, når det gælder hende. Han ved at jeg bakker ham op i alt. Selvom jeg til tider har hadet ham, for hvad han gjorde ved vores familie, så har jeg lært meget om at være pårørende til en misbruger og alt er ikke sort og hvidt. De er ikke dårlige mennesker, men kæmper en indre kamp. Jeg har den dybeste sympati med jer, der har stået i lignende situation eller har haft det tæt på. Jeg tager en dag ad gangen...

Et opslag delt af IRINA THE DIVA (@irinathediva) den

Det var DJ'en og musik-produceren selv, der afslørede bruddet og årsagen til det i en offentlig besked på sin Facebook-væg fredag aften.

'Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug, der har endt i, at jeg har forsømt ikke kun mig selv, men også min familie,' startede Morten Olsen sit opslag og fortsatte:

'Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia (parrets datter, red.) og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse!'

På Instagram skriver den populære blogger, at hun inderligt håber, at Morten Olsen kommer godt ud på den anden side, efter han har fået hjælp, så han kan være den 'gode far og person, som vi holder af'.

'Allessia er vores prioritet, og vi kan sagtens sammen og er et team, når det gælder hende. Han ved, at jeg bakker ham op i alt. Selvom jeg til tider har hadet ham, for hvad han gjorde ved vores familie, så har jeg lært meget om at være pårørende til en misbruger, og alt er ikke sort og hvidt', skriver hun og slutter:

'De er ikke dårlige mennesker, men kæmper en indre kamp. Jeg har den dybeste sympati med jer, der har stået i lignende situation eller har haft det tæt på. Jeg tager en dag ad gangen...'

Kendis-parret, der var sammen i over tre år, har datteren Allessia på to år.

Omkring 140.000 danskere skønnes ifølge Blå Kors, der hjælper folk med alkoholproblemer, at have et alkoholmisbrug, der gør, at de er afhængige af alkohol, mens omkring 585.000 danskere menes at have et alkoholforbrug, der skader deres helbred.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx