Af - 11/01-17 08:28; Opdateret: 11/01-17 08:47

Morten Resen med trist nyhed: Farvel!Morten Resen med trist nyhed: Farvel!

Morten Resen fortæller, at han ikke vender tilbage på TV 2 som vært på Go'morgen Danmark. Det udmelding kommer efter et års orlov.

Bildstrecke im Grossformat »

Morten Resen.

Det var med røde øjne, at tv-værten Morten Resen i januar 2016 sagde farvel til sit job gennem otte år på Go'morgen Danmark.

Morten Resen havde nemlig besluttet sig for at tage et års orlov fra programmet for i stedet at kaste sig ud i tilværelsen som selvstændig.

I morges har tv-værten meldt ud på sin Facebook, at han mod forventning dog ikke vender tilbage til jobbet som tv-vært på Go'morgen Danmark.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte.

- Nu har jeg så langt om længe besluttet mig. Og det har virkelig været en svær beslutning. Den sværeste i mit arbejdsliv. For valget stod mellem, på den ene side, at vende tilbage til det bedste job, jeg nogensinde har haft, med de bedste kollegaer, man kan forestille sig, og så, på den anden side, at springe ud på det (meget) dybe, skriver Morten Resen på sin officielle Facebook-side og fortsætter:

Og jeg har valgt det sidste. Jeg vender ikke tilbage til Go’ morgen Danmark.

Kendte begræder Moppers død: Se de rørende hilsner her
Kendte begræder Moppers død: Se de rørende hilsner her

I det seneste år har Morten Resen bakset med sin podcast 'GoLittle', og det er det projekt, han nu vil fortsætte med. Planen er, at 'GoLittle' bliver til en app, som guider til de bedste oplevelser med børn.

Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter
Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter

- Alt jeg ved er, at jeg lige nu er i gang med noget, der er så nyt, sjovt og spændende, at jeg uden tvivl vil fortryde det om ti år, hvis ikke jeg prøver. Så det gør jeg. Prøver. Og så vil tiden vise, hvordan det går. Gisp! Skriver den - nu tidligere - tv-vært.

Men Morten Resen udelukker ikke, at han en dag vender tilbage på skærmen. Han har i hvert fald lovet TV 2, at skal han arbejde med tv igen, bliver det på deres sendeflade. Men om det vil ske, ved han ikke.

Efter 500 afsnit: Breinholt aflyser Natholdet for første gang
Efter 500 afsnit: Breinholt aflyser Natholdet for første gang

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Politiet har fundet lig i nedbrændt hus
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx