Af Sebastian Kirk - 12/03-18 20:45; Opdateret: 13/03-18 13:37

Veninde afslører: 45-årig Hollywood-stjerne er gået på pensionVeninde afslører: 45-årig Hollywood-stjerne er gået på pension

Cameron Diaz har ikke lavet film siden 2014. Hun har stoppet karrieren, afslører en af hendes veninder nu.

storybild

Cameron Diaz (tv.) med skuespiller-veninden Gwyneth Palthrow i 2017. (Billede: © Fred Prouser / Reuters)

OPDATERING: Selma Blair har efterfølgende trukket sin udtalelse tilbage. Læs mere her.

I 1990'erne og starten af 2000'erne var Cameron Diaz et af de hotteste navne i Hollywood.

Klassikere som 'Vild med Mary', 'Charlies Angels' og 'Shrek' skovlede penge ind, men siden 2014 har den nu 45-årige skuespiller ikke figureret på en eneste rolleliste.

Cameron Diaz har ikke offentligt trukket sig tilbage - men karrieren på det store lærred er altså slut, fortæller hendes veninde, skuespilleren Selma Blair, som spillede sammen med Diaz i 2002-komedien 'Sweetest Thing'.

»Jeg spiste frokost med Cameron forleden, hvor vi mindedes filmen. Jeg ville gerne have lavet en efterfølger, men Cameron har trukket sig tilbage. Hun er sådan, 'jeg er færdig',« siger Selma Blair ifølge Vanity Fair.

Her pointerer hun desuden, at Cameron Diaz, der fik sin filmdebut med 'The Mask' i 1994, på ingen måde er nødstedt økonomisk.

»Hun behøver ikke lave flere film. Hun har et ret godt liv. Jeg ved ikke, hvad der skulle til for at få hende tilbage,« lød det.

Cameron Diaz har siden 2015 været gift med Good Charlotte-forsangeren Benji Madden. (Billede: MICHAEL NELSON)

Ifølge britiske Daily Star er det ikke, fordi Cameron Diaz mangler tilbud.

»Cameron bliver konstant oversvømmet med manuskripter, der prøver at lokke hende ud af pensionen, men hun er bare ikke interesseret,« siger en 'anonym kilde tæt på' skuespilleren.

Sejlivede rygter fortæller, at Cameron Diaz' største drøm i livet er at blive mor, og hun og hendes mand, Good Charlotte-forsangeren Benji Madden, forsøger angiveligt ihærdigt at få et barn.

Diaz har dog ikke trukket sig helt fra rampelyset. I 2013 udgav hun wellness-bogen 'The Body Book', og i 2016 udkom efterfølgeren 'The Longevity Book'.

Cameron Diaz udgav i 2016 sin anden wellness-bog, 'The Longevity Book: The science of aging, the biology of strength, and the privilege of time'. (Billede: NB! måske ophavsret!)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx