Af Lars Dinesen - 04/12-17 21:19

Kim Kardashian tilkalder dyreekspert for at få styr på sin hundKim Kardashian tilkalder dyreekspert for at få styr på sin hund

Hun forsøgte at bytte datterens hund væk, men den gik ikke.

storybild

Reality-dronningen Kim Kardashian West har måttet tilkalde den kendte hundehvisker Cesar Millan for at få styr på sin lille hund sushi, som hun anskaffede sig tidligere på året.

Det skriver Daily Mail.

Den lille, hvide pomeranian-tæve var tænkt som en gave til den fireårige datter, North West, men den lille hund, som den 37-årige Kim Kardashian anskaffede sig tidligere på året har vist sig at være for stor en mundfuld for den berømte familie.

When you're trying to take a with but you're photo bombed by your hubby

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

»Hvis jeg skal bevare min fornuft, så vil jeg bare gerne have en virkelig rolig og afslappet hund,« klagede hun til den berømte ekspert i hundeadfærd, Cesar Millan i det seneste afsnit af Keeping Up With The Kardashians, der løb over de amerikanske tv-skærme søndag aften amerikansk tid.

Hundehviskeren har tidligere haft kunder i den tunge stjerneklasse og har blandt andet hjulpet skuespilleren Kelsey Grammer og playboy-kongen Hugh Hefner med at få en bedre kontakt til deres firbenede familiemedlem. Efter at have set Kim og North lege med hunden, så var eksperten da også hurtigt til at få øje på problemerne.

LÆS OGSÅ: Se listen: Lukas Forchhammer er ikke længere verdens værst klædte mand

Familien havde svært ved at sætte grænser for hunden og den manglede struktur i dagligdagen. Kim og børnene havde en tendens til at belønne dens dårlige vaner og lade Sushi galloppere rundt i familiens hjem efter forgodtbefindende. Herefter lærte han den 37-årige Kim Kardashian et par trick og teknikker, der kunne få bugt med problemerne.

»Det er virkelig godt at vide, at man kan løse Sushis problemer, og da hun er simpelthen er en del af familien nu, så skal vi bare arbejde på det,« lød det fra Kim Kardashian.

The Lion King

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

I ugens episode kom det også frem, at Kim Kardashian havde forsøgt give hunden i bytte til den femårige niece Penelope Disicks hund, Honey. Moren Kourtney Kardashian var dog ikke meget for byttehandlen, da datteren var begyndt at savne sin hund. Derfor afleverede hun en galpende Sushi tilbage til Kim Kardashian.

Heldigvis endte det lykkeligt for Sushi og den storberømte familie.

»Jeg kunne sværge på, at hun bedre kan lide mig nu. Hun er ligesom tilvænnet. Se, hvor rolig hun er,« lød det fra Kim Kardashian i familiens ugentlige tv-show.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

På onsdag ventes dommen:...
bt.dk
Nervepirrende forhandlinger: Følg...
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Populært badested udsat for hærværk:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx