Af - 07/10-16 20:50

Gravid Fie Laursen om abort-dilemma: Her er min endelige beslutningGravid Fie Laursen om abort-dilemma: Her er min endelige beslutning

Nu har Fie Laursen truffet sin endelige beslutning om, hvad der skal ske med barnet i hendes mave.

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Blogger og tidligere mobbeoffer Fie Laursen har ugen igennem trukket overskrifter, efter det er kommet frem, at hun er gravid.

Eftersom der ikke var tale om en planlagt graviditet, har den 20-årige blogger gået og grublet over, om hun skal beholde barnet eller få foretaget en abort.

Fie Laursen: Hvis fyren vil have sex, skal han IKKE gøre dette
Fie Laursen: Hvis fyren vil have sex, skal han IKKE gøre dette

Nu melder Fie Laursen så ud på sin blog, at hun har truffet sin endelige beslutning.

- Idag har været en intens dag med mange tåre og mange følelser, men jeg føler at jeg har taget det bedste valg for barnet, indleder Fie Laursen sit blogindlæg og fortsætter:

- Normalt er jeg en egoistisk person og det er jeg ikke stolt af, men idag var den første gang længe hvor jeg ikke tog et valg der ville være godt for mig, men godt for en anden – nemlig barnet, skriver Fie Laursen.

Gravid Fie Laursen i abort-dilemma: - Én ting er jeg sikker på
Gravid Fie Laursen i abort-dilemma: - Én ting er jeg sikker på

Hun fortæller, at hun har gjort sig mange tanker om at beholde barnet. Men hun mener, det ville blive 'et hårdt liv' for barnet på grund af situationen med barnets far.

- Jeg synes et barn fortjener trygge rammer og en familie – og hvis man skal være alenemor så skal der for mit vedkommende ikke være en evig krig imellem mor og far. Og det ville der være med ham og jeg, skriver hun.

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...
Fie Laursen: Jeg er gravid, men...

Hun fortæller, at graviditeten allerede ender nu på mandag, hvor skal have foretaget en medicinsk abort.

- Lige nu er det en hård tid, men jeg er stolt af, at jeg for første gang længe ikke tænker på hvad jeg vil, men hvad der mest ansvarsfuldt og bedst for barnet, lyder det fra hende.

Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på
Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på

Som et minde om hendes graviditet har hun valgt at beholde et scanningsfoto af det lille foster.

- I mit hoved var barnet meget større, men det er faktisk kun 1,45 mm og har hverken arme, øjne eller kropsformer, hvilket jeg altid har troet at man havde i 5 uge, skriver hun afslutningsvis og tilføjer:

- Jeg har lært meget denne uge og jeg har fået et nyt syn på abort, hvilket jeg er glad for. Jeg har været et dømmende svin, for at sige det lige ud – Men dog går jeg stadig ikke ind for abort skal bruges som prævention.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen med

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Min eks truer mig

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'

LÆS OGSÅ: TV: En dag med Fie Laursen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx