Af - 13/06-13 16:19; Opdateret: 05/09-13 15:26

David Beckham er vild med dansk designertøjDavid Beckham er vild med dansk designertøj

Fodbold- og modeikonet er trukket i en dansk designertrøje med elefanten Babar påtrykt. For få uger siden var det rapperen Jay Z, som var iklædt samme mærke.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Arkivfoto)

Det danske tøjmærke Soulland fortsætter med at skabe international opmærksomhed. For få uger siden var det rapperen Jay Z, som var trukket i sweatshirt fra tøjmærket, som har base i København.

Nu har fotografer i New York fanget fodboldikonet David Beckham iført Soullands sweatshirt med elefanten Babar, kendt fra børnebøgerne af samme navn.

Indehaver og stifter, Silas Adler, var stærkt begejstret, da han tidligere i dag så den engelske fodboldspiller i sine egne designerklæder.

LÆS OGSÅ: Fransk boheme-dronning designer for billig favorit

- Først fik jeg grineren på. Det er virkelig sjovt at se, at kendte mennesker, som man har respekt for, går i ens tøj. Og det er ekstra sjovt, fordi det er vores Babar-kollektion. Det er børnetøj lavet til voksne, som kan huske Babar. Det har grebet om sig, og det er super sjovt, siger han til mx.dk

Modsat andre mærker gør Soulland intet for at nå ud til de kendte. De sponsorerer ikke gratis tøj, og derfor imponerer det også indehaveren, at de store stjerner hopper i det danske mærke.

LÆS OGSÅ: Kendt modefirma får kæmpebøde for skattefusk

- Vi laver slet ikke product placement hos kendte. Både David Beckham og Jay Z har købt det af vores forhandlere i New York. Det gør det ekstra fedt, at det er ægte, og at vi ikke har betalt for det. Vores politik er, at vi ikke giver tøj ud til folk. Alt skal ikke være en sponsordeal, siger Silas Adler.

Efter David Beckham og Jay Z bliver det svært at beklæde endnu større ikoner, men Silas Adler håber alligevel, at en helt bestemt multikunstner en dag vil tage en Soulland-trøje på.

- Jeg ser helst, David Lynch trækkker i vores tøj en dag. Han er et af mine største personlige idoler, men han går altid i sort jakkesæt og hvid skjorte, så det bliver stort set umuligt.

VI HAR IKKE RETTIGHEDER TIL AT VISE BILLEDET, MEN DU KAN SE DET PÅ ENGELSKE THE SUN VED AT TRYKKE HER

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx