Af - 29/09-16 11:47

Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket migChristiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig

Man skal tage højde for en helt masse ting, når man er nybagt mor.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten bliver mor i sensommeren. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller har planlagt en sommerferie til juli, hvor hun skal dase i en pool og på en strand. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

Søndag blev Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. forældre til en lille dreng, der har fået navnet Constantin.

Det er ikke alverdens informationer det kendte par har delt med omverden, da de ønsker at nyde den første tid som familie i fred og ro fra pressen og andre nysgerrige sjæle.

Nu deler Schaumburg-Müller dog en lille flig af moderskabets mange overraskelser. Det fremgår af teksten til et opslag på Instagram, som du kan se HER.

Frem med tøjet, der kan knappes nemt op! Det havde jeg ikke lige tænkt over.

Sådan skriver den nybagte mor sammen med en række hashtags med ordene 'træt', 'meget træt' og 'meget vasketøj'.

Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født
Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født

Christiane: Derfor blev jeg bange, da jeg blev gravid
Christiane: Derfor blev jeg bange, da jeg blev gravid

Alt ånder, efter alt at dømme, fryd og gammen i det lille hjem. Dagen efter Constantins ankomst skrev Christiane Schaumburg-Müller således til et billede på sin Instagram-profil:

Babylykke. Constantin kom til verden i går, søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke, som vælter ind over en. Aldrig har livet givet så meget mening. Vægt: 3790 længde: 52 - perfekt i alle aspekter.

Sådan forbereder L.O.C sig på livet som far
Sådan forbereder L.O.C sig på livet som far

Constantin fra Holstebro: Sådan er det at hedde Constantin
Constantin fra Holstebro: Sådan er det at hedde Constantin

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx