Af Mads Degn - 27/07-17 14:50

Folk er færdige af grin over Hollywood-legende: Hvordan i alverden ser han ud? Folk er færdige af grin over Hollywood-legende: Hvordan i alverden ser han ud?

Nu går billedet amok på sociale medier.

storybild

(Billede: CLAUDIO ONORATI)

Et billede af den Oscar-vindende skuespiller Nicolas Cage har de seneste dage fået de sociale medier til at koge over i begejstring og latterliggørelse af stjernen.

Det sker, efter den 53-årige skuespiller for nylig var et smut i Kazakhstan i forbindelse med den årlige Eurasia International Film Festival, som fra den 22. til 27. juli i år løb af stablen for 13. år i træk.

Det skriver etonline.com.

Under festivalen poserede Nicolas Cage, som i 1996 vandt en Oscar for sin rolle i filmen 'Leaving Las Vegas', sammen med Kazakhstans førstedame, Sara Nazarbayeva. Og til den anledning havde Nicolas Cage iført sig fuld kazakhstansk mundering fra top til tå, anlagt stort fuldskæg og en meget alvorlig mine.

Billedet har siden været genstand for stor morskab på de sociale medier, hvor flere brugere både hylder Nicolas Cage og morer sig på hans bekostning.

'Dette billede af Nicolas Cage i Kazakhstan reddede mere eller mindre min dag,' skriver Nathan Hodge på Twitter.


'Nicolas Cage er i Kazakhstan, hvor han prøver på ikke at se mistænklig ud, mens han planlægger at stjæle deres forfatning,' skriver Persian Rose ligeledes på Twitter.


'Når du hedder Nicolas Cage og vågner op og finder ud af, at du står lige ved siden af den russiske Zar,' skriver Matt Dawson.


Nicolas Cage har i løbet af sin karriere medvirket i et hav af amerikanske blockbustere, heriblandt 'Con Air', 'Face/Off', 'Leaving Las Vegas', 'National Treasure' og 'The Rock'.

Samme år som han vandt en Oscar for sin hovedrolle i 'Leaving Las Vegas', vandt han en Golden Globe for samme film.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx