Af Bo Poulsen - 23/08-17 09:50

Tv-vært kommer lidt for tæt på sin hund - og hans fans elsker det Tv-vært kommer lidt for tæt på sin hund - og hans fans elsker det

Flere vil formentlig kunne huske, da den danske landsholdsspilller Thomas Gravesen blottede sin penis lige over Claus Jensens hoved under en træningssession med landsholdet.

1

Selv om det ikke er et bevidst forsøg på at kopiere det, så kan tankerne alligevel blive ledt den vej, når man ser et klip, som den tidligere landsholdsspiller og Robinson Ekspeditions-vært Jakob Kjeldberg, har lagt op på sin Instagram-profil.

»Så. Daddy er lige ved at lave en selfie. Slap af. Hov, der kom lige en,« siger Jakob Kjeldberg til kameraet, mens han forsøger at tage et billede af sig selv.

Det, han får øje på, er sin hund Jerry, der kommer 'farligt' tæt på hans ansigt med sin penis, der lige akkurat strejfer ham. Klippet er tirsdag middag blevet set lidt over 47.000 gange på Instagram og er dermed også hans mest sete klip.

din hund lavede en 'Thomas Gravesen' på dig?

»Ja det var ikke lige det, der var planen,« siger han til BT og griner.

»Det er mine to hunde Jenny og Jerry. Og det er klart det mest sete klip, jeg har lagt op.«

Kjeldberg har først lavet en profil på Instagram for halvanden måneds tid. Ifølge ham selv er det mest til fis og ballade. Og så er det også hyggeligt, at døtrene Maria og Sophia kan følge med, når han er ude at optage til eksempelvis Robinson Ekspeditionen.

Og de er vigtige i hans sociale medie-'strategi'

»Jeg har sådan et filter, hvor jeg lige spørger pigerne, om jeg kan lægge det op, og så ser jeg, hvordan de reagerer.«

Se hele klippet her.

UPS ! #boxersofinstagram #hunde #dogs #bedstevenner

Et opslag delt af Jakob Kjeldbjerg (@jakobkjeldbjerg) den

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx