Af - 12/11-15 15:24

Christiane afslører kronisk sygdom: - Jeg spiser piller hver dagChristiane afslører kronisk sygdom: - Jeg spiser piller hver dag

Den populære tv-vært kæmpede i lang tid med stress og underskud i hverdagen. Til sidst fandt hun tid til at gå til lægen.

Bildstrecke im Grossformat »

- For nogle uger siden gik det helt galt for mig. Jeg kunne ikke skelne den ene dag fra den anden, jeg var konstant træt, og jeg havde ingen energi – what so ever.

Sådan indleder Christiane Schaumburg-Müller et meget ærligt blogindlæg, hvor hun afslører, at hun lider af kronisk lavt stofskifte, som ikke kan kureres, og som betyder, at hun skal tage medicin hver dag resten af livet.

TV: Han skulle erobre men... Kendt tv-vært kikser fælt på vild bane
TV: Han skulle erobre men... Kendt tv-vært kikser fælt på vild bane

Den populære tv-vært beskriver den dag for et par uger siden, hvor hun på vej til sit kontor bryder fuldstændig sammen, da hun skal parkere sin bil.

- En eller anden mand i bilen bag ved mig virker utålmodig, fordi jeg skal lave en baglæns parallelparkering. Jeg kan nærmest mærke hans utilfredshed med, at han nu skal vente de ekstra to minutter, det tager for mig at få parkeret. Da jeg endelig har parkeret, bryder jeg helt sammen. Buhuuuu – tårerne løber bare ned af kinderne på mig.

Da Christiane Schaumburg-Müller kommer ind til sit skrivebord, overvældes hun af den uoverskuelige mængde af uåbnede mails og ufærdige gøremål på to-do-listen, som har hobet sig op. Hun har intet overskud, hun føler sig træt og vil bare hjem og sove.

TV: Christiane Schaumburg-Müller: Man kan ikke sminke sig til lykke
TV: Christiane Schaumburg-Müller: Man kan ikke sminke sig til lykke

Næste dag tager hun til lægen, og en blodprøve afslører det lave stofskifte. Hun går i panik og googler løs efter en forklaring. Hun tager på Rigshospitalet for at overbevise sig selv om, at hun jo bare trænger til ferie, men der er ikke noget at gøre, siger lægen.

Det er ikke en livsstilssygdom, som kan klares med små justeringer i hverdagen, men en kronisk sygdom, som ikke kan kureres. Den kan dog holdes i ave med en pille om dagen.

- Jeg har nu taget pillerne i en rum tid, og jeg kan faktisk - tro det eller ej - mærke en forskel. Min træthed er slet ikke den samme. To-do listen fik jeg styr på over en arbejdsweekend, og den er nu blot på de der 13 punkter, som er meget normalt og et fint leje, skriver Christiane Schaumburg-Müller videre i sit blogindlæg.

Derfor delte de kendte en tom tallerken på Instagram
Derfor delte de kendte en tom tallerken på Instagram

Hun føler nu efter en lang periode med stress og underskud, at hun igen har fået styr på sig selv og sin krop. Hun skal stadig til tjek på Rigshospitalet, da pillerne endnu ikke har fået stofskiftet helt på det niveau, som det bør være.

Læs hele Christiane Schaumburg-Müllers blogindlæg her.


LÆS OGSÅ: Til salg: Se L.O.C. og Christianes 10 millioner kroner dyre luksusvilla

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller skal designe sofaer

LÆS OGSÅ: Vild tv-fest: - Claus Elming satte sig i mit tis

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Medina har fået sin dom for...
bt.dk
Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx