Af Joy Fryd Larsen - 25/06-17 12:30

1D-medlem indrømmer svær tid i bandet: Jeg var ham i baggrunden1D-medlem indrømmer svær tid i bandet: Jeg var ham i baggrunden

Et et nyt interview åbner Louis Tomlinson op for nogle af sine inderste følelser fra sin tid i et af verdens største boybands.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er en følsom Louis Tomlinson, der i dag er at finde i The Observer, som har talt med superstjernen om det at finde sin egen identitet som kunster, når man er kendt som 'ham fra One Direction'.

Noget de færreste kan relatere til.

I interviewet fortæller han om sin følelse af at være det mindst mindeværdige medlem af One Direction - et mindreværd, der allerede slog rod i 2010, da de fem soloartister blev sat sammen som en gruppe i det britiske 'X Faxtor':

- Du ved. Jeg sang ikke alene én eneste gang under 'X Factor' [...] Mange vil synes, at det er noget pjat, men hvis man virkelig tænker over det, hvordan det føltes at stå på scenen hver eneste uge og tænke: "Hvad bidrager jeg i virkeligheden med her? At synge understemmen, som man alligevel ikke kan høre i mikset?," spørger Tomlinson sarkastisk.

Kaos til 'X Factor'-finale: Sønderknust 1D-medlem kom ikke på scenen
Kaos til 'X Factor'-finale: Sønderknust 1D-medlem kom ikke på scenen

One Direction-stjerne i personlig tragedie: Mor tabte til frygtelig sygdom
One Direction-stjerne i personlig tragedie: Mor tabte til frygtelig sygdom

Siden One Direction valgte at sætte bandkarrieren på standby i 2016 for at jagte deres individuelle drømme, har 25-årige Louis Tomlinson startet sit eget pladeselskab og han er snart aktuel med sit første solo-album.

Han bebrejder ikke sine band-kammerater for at stå i skyggen af dem. Tværtimod så har han kun kærlige gloser tilovers for de andre:

- De andre var altid... Niall (Horan, red.) for eksempel. Han er den mest elskværdige fyr i verden.

- Zayn (Malik, red.) har en fantastisk stemme.

One Direction-stjerne udgiver sin første single: Hør den her
One Direction-stjerne udgiver sin første single: Hør den her

One Direction-stjerne anholdt efter overfald på fan og fotograf
One Direction-stjerne anholdt efter overfald på fan og fotograf

- Liam (Payne, red.) har altid haft en god sceneoptræden, og det samme med Harry (Styles, red.). De tager begge ejerskab. Harry er meget cool. Liam kan holde publikum i gang.

- Og så er der mig, afslutter Tomlinson og lader læseren tænke sig til resten.

Louis Tomlinsons debutalbum hedder 'No More Arrests' og udkommer 31. juli. Hans første single 'Just Hold On' udkom 10. december - bare få dage efter han mistede sin mor, Johannah Deakin, der døde af leukæmi 42 år gammel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx