Af Nadia Guldbæk Welch - 23/07-17 11:57

Beckham har scoret en ung, smuk kvinde - og hun er ikke helt ukendt  Beckham har scoret en ung, smuk kvinde - og hun er ikke helt ukendt

Et nyt kendis-par har set dagens lys i USA. Brooklyn Beckham har nemlig fundet sig en ny kæreste, og der er ikke tale om en helt ukendt kvinde.

storybild

Brooklyn (th.) er søn af den verdensberømte tidligere fodboldspiller David Beckham (tv.). (Billede: HANNAH MCKAY)

David Beckhams søn har slået kløerne i 18-årige Madison Beer, skriver US Weekly. De viste sig sammen offentligt for første gang til en koncert i Los Angeles i sidste uge.

Madison Beer er en amerikansk sanger og skuespillerinde, der for alvor blev kendt da verdensstjernen Justin Bieber delte en video af hende på sin Twitter-profil.

I videoen sang Madison Beer 'At Last', som Etta James oprindeligt er stemmen bag.

Og efterfølgende skrev hun kontrakt med Justin Biebers pladeselskab Island Records, og ligesom den canadiske superstjerne har hun Scooter Braun som sin manager.

Tidligere har der også været rygter omkring, hvorvidt hende og Justin Bieber dannede par privat, men det har Madison Beer selv afvist.

Et opslag delt af Madison Beer (@madisonbeer) den

Hun har indtil for ganske nyligt dannet par med Jack Gilinsky, men nu er hun altså blevet en del af den verdensberømte Beckham-familie.

Brooklyn Beckham har tidligere været kærester med den to år ældre skuespillerinde Chloe Grace Moretz, som roste den celebre familie.

»Han har en fantastisk far og en fantastisk mor, og de har lavet en ret så pæn søn,« lød det sidste år fra den forelskede filmsild.

De var sammen ad flere omgange efter at have mødt hinanden i 2014.

Den 18-årige Beckham-søn er yderst populær på de sociale medier.

Han er glad for at fotografere, og han deler også flittigt ud af billeder fra sit liv på Instagram, hvor han har mere end ti millioner følgere.

Også Madison Beer er populær på de sociale medier.

Hun har knap ti millioner følgere på Instagram, hvor hun har delt knap 2.000 billeder. Hun er desuden veninder med Justin Biebers ekskæreste, Selena Gomez.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
LIGE NU: Kronprinsen til Royal Run...
bt.dk
Kan du hjælpe? Politiet leder efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx