Af - 16/01-15 06:26

Medina udsat for hackerangrebMedina udsat for hackerangreb

Medinas Instagram-profil gik torsdag aften pludselig i sort, da hendes konto angiveligt blev hacket.

storybild

Torsdag aften gik Medina Instagram-profil pludselig i sort, da en eller flere gerningsmænd formentlig hackede sig adgang til sangerindens konto.

I første omgang blev der postet et sort billede, som var ledsaget af en tekst, hvor der blev opfordret til at følge en bestemt person, der ikke er Medina, og bagefter blev der lagt et billede op, som var et screenshot af samme persons Instagram-profil.

Forlovelse? Her er sandheden om Medinas kærestering
Forlovelse? Her er sandheden om Medinas kærestering

Hackerangrebet blev naturligvis bemærket af Medinas mere end 315.000 følgere, der i kommentarfeltet under billederne udtrykte deres vrede over, at Medina var blev hacket.

- Du er langt ude. Gå fra Medinas profil lige nu, skrev en fan til vedkommende, der stod bag angrebet.

Der gik ikke mange timer, før Medina selv opdagede angrebet, og fredag morgen har hun uploadet et billede med en tekst, hvor hun kommenterer episoden.

Medina droppet af smykkefirma
Medina droppet af smykkefirma

- Jeg var et kort øjeblik udsat for et hackerangreb, Jeg beklager, hvis denne her fyr irriterede jer. Heldigvis var idioten nem at finde, #lol - lidt ligesom tyven, der begår et indbrud og efterlader en seddel med navn, nummer og adresse, skrev Medina, som har slettet billederne på sin Instagram-profil.

Også på Twitter var der reaktioner på episoden.


LÆS OGSÅ: TV: Medina overrasker med tidlig julegave: Spiller koncert på Strøget

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx