Af - 26/03-14 20:37

Ugeblad: Farvel til Medina - Christopher har fået ny kæresteUgeblad: Farvel til Medina - Christopher har fået ny kæreste

En 25-årig skønhed har slået kloerne i Christopher. Medina er knust.

storybild

Christopher og Medina, mens alt var godt. Nu har han ifølge Se & Hør endeligt droppet sanglærken og kastet sig over en tilrettelægger i stedet. (Billede: Polfoto/arkiv)

Det tog 22-årige Christopher tre måneder at komme videre fra bruddet med Medina, men nu har han fundet sig en ny kæreste, skriver Se og Hør.

Der er tale om den 25-årige Sofie Jørgensen, der er tilrettelægger på DR3-serien ‘Jeg er Christopher’, der har premiere i aften. Serien handler om den unge popstjernes liv, der tilsyneladende har betaget den krølhårede aarhusianer så meget, at hun har formået at score den unge kvindebedårer.

Christopher springer ud som nymfoman: Jeg elsker at provokere
Christopher springer ud som nymfoman: Jeg elsker at provokere

Ifølge Se & Hør har Sofie Jørgensen overnattet i Christophers lejlighed på kendis-hotellet STAY flere gange. Senest torsdag i sidste uge, hvor hun var med til release-fest på Christophers nye album ‘Told You So’ på natklubben Sunday. Næste morgen tog sangeren i Irma for at købe æg og bacon til det nye par, der ikke forlod lejligheden før klokken 16.

Medina forklarer nøgen-maleri: Min veninde blev banket gul og blå
Medina forklarer nøgen-maleri: Min veninde blev banket gul og blå

Medina er knust
Det har ramt Medina hårdt, at Christopher er kommet videre efter det forliste kendis-forhold. En kilde tæt på Medina siger til ugebladet, at det kom som et chok for Medina, at Christopher i sidste uge valgte at bryde tavsheden og fortælle deres brud.

- Hun troede stadig, at der var mulighed for at redde forholdet. Og hun taler jo med Christopher, de sms’er og så videre. Derfor blev hun knust, da hun så, at han virkelig ikke vil hende mere. Hun var slet, slet ikke klar til det, siger kilden.

Hverken Christopher eller Sofie Jørgensen ønsker at be- eller afkræfte forholdet over for metroxpress.

Fredagsrock i Tivoli præsenterer vildt program
Fredagsrock i Tivoli præsenterer vildt program

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx