Af Mads Brandsen - 06/03-18 10:16

Sanne om sit yndlingsord: Jeg prøver ikke at sige det så megetSanne om sit yndlingsord: Jeg prøver ikke at sige det så meget

'Det er enormt dejligt'

Sanne Salomonsen efter X Factor

Sanne Salomonsen er fredag efter fredag blevet rost på sociale medier for sin medvirken som dommer i 'X Factor' - og nu sætter den folkekære rockmama ord på, hvordan hun har det med sin nye rolle.

Rosen kom blandt andet, da hun i sæsonens andet program fortalte om sit sygdomsforløb for 11 år siden, hvor hun mindedes et øjeblik med sin søn.

»Han ser på mig med store, våde øjne og tænkte: 'overlever min mor det her'?«

Det tog hende over tre år på at få trænet sin stemme op igen. Og yderligere tre år, før hun selv var tilfreds med det, hun hørte, når hun sang.

»Jeg valgte at kæmpe mig tilbage. Jeg ville have mit liv tilbage,« sagde Sanne Salomonsen dengang, hvilket straks afskedkom ros.

Selvom den folkekære sangerinde er blevet rost til skyerne for sin medvirken, har flere dog også bemærket en særlig vane, som folk har delte meninger om. På Twitter har flere brugere nemlig bemærket, at Sanne Salomonsen strør særdeles gavmildt om sig med ordet 'skat'.

Ikke alle er lige begejstrede for hendes hyppige brug af ordet - og fredag havde Sanne Salomonsen faktisk skruet lidt ned, hævder hun og beretter om en ny drukleg.

»Jeg har hørt, at der er kommet en eller anden leg, hvor folk sidder derhejmme og ser X Factor med deres shotsglas, og hver gang, jeg siger 'skat', skal de skåle. Læg mærke til, at jeg ikke sagde det så meget fredag aften,« siger den populære 'X Factor'-dommer til BT.

For første gang sætter hun også ord på, hvordan hun har det med alle reaktionerne.

»Jeg kan kun sige, at det er enormt dejligt, at Danmark lærer mig rigtigt at kende. Danmark kender mig gennem interviews, gennem journalisters penne. Nu kan de høre, hvordan jeg taler og høre min mening. Jeg er kun glad for, at danskerne lærer mig at kende. Og jeg er enormt taknemmelig for deres opbakning, som jeg virkelig kan mærke,« siger hun.

X Factor fortsætter fredag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mor trodser eksperternes klare...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Stor guide: Sådan kan du lindre dine...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx