Af - 02/05-15 11:01; Opdateret: 02/05-15 12:02

GALLERI: 10 ting vi har lært af Jan FogGALLERI: 10 ting vi har lært af Jan Fog

Ejendomsmægleren Jan Fog er netop ved at blive bisat fra Skovshoved Kirke

Bildstrecke im Grossformat »
Jan Fog har udtalt: "Et hus uden vinkælder, er ikke et rigtigt hus". Så hvis du ikke allerede har en vinkælder, kan du godt begynde udgravningen. Jan Fog har engang givet definitionen på, hvad der IKKE er mange penge. "17,5 millioner kroner. Det er ikke mange penge," lød det. Så ved du det, næste gang, du skal se, om du har mange penge. Du skal ikke have dårlig samvittighed, hvis du engang i mellem kommer til at smide lidt for mange ting ned i Netto-kurven. "Jeg kom til at købe en Ferrari som et impulskøb, men nu skal jeg have den solgt. Den har jo trods alt kun kørt 610 kilometer," har Jan Fog engang forklaret. Hvordan får du de gode kontakter? Som ung havde Jan Fog det som hobby at partycrashe whiskey-bæltets privatfester. På den måde blev han gode venner med overklassen, og da de senere i livet skulle købe hus - ja så ringede de selvfølgelig til deres ven Jan Fog. "Den første million er den sværeste. Når du har nået den, går det meget nemmere," var længe Jan Fogs åbningsreplik, når der blev sendt 'Liebhaverne' på TV2. "Morgenerne ud til Øresund er så fantastisk, at man ikke kan sove længe," har Jan Fog engang sagt. Så hvis du elsker at sove længe, skal du holde dig fra Strandvejen. Hvis du bor langs Strandvejen, så har vi lært af Jan Fog, at der er ét parti, du ikke kan stemme på: SF. "Jeg synes ikke, at man, især i det her område hvor vi er så priviligerede, kan tillade sig at stemme på SF," har han engang forklaret. Jan Fog elskede sine hunde, som han betragtede som sine børn. De fik serveret rigtig menneske-mad, fik lov til at sove i hans dobbeltseng, og så havde han en ung pige i huset kun til at passe på dyrene. "En gang slog jeg plat og krone om 50.000 kroner, fordi køber og sælger ikke kunne blive enige om prisen," har Jan Fog engang forklaret. "Man kan sagtens ringe til borgmesteren og få ham til at ændre husnumrene for et hussalg," har Jan Fog engang sagt.

Torsdag den 23. april døde ejendomsmægler Jan Fog på Rigshospitalet under en behandling for kræft.

Han var kendt som danskernes foretrukne liebhaver-mægler og elsket for sin medvirken i TV2-programmet 'Liebhaverne'.

Jan Fogs familie: Send penge i stedet for blomster
Jan Fogs familie: Send penge i stedet for blomster

Vi har ved at gense en masse 'Liebhaverne'-programmer samt ladet os inspirere af Jan Fog-fan Alexander Christian Almasy's Facebookliste fundet frem til ti livsråd, vi har lært af Jan Fog. Se dem i galleriet øverst.

Jan Fog bliver bisat i Skovshoved kirke i dag lørdag klokken 11:00. Hans aske vil herefter blive spredt ud over Øresund.

Fog får smukt farvel: Sådan skal han bisættes
Fog får smukt farvel: Sådan skal han bisættes

Vennerne mindes Jan Fog på de sociale medier
Vennerne mindes Jan Fog på de sociale medier

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx