Af - 25/03-17 13:09

'Paradise'-babe fortryder sin deltagelse: - Jeg er virkelig forarget over TV 3'Paradise'-babe fortryder sin deltagelse: - Jeg er virkelig forarget over TV 3

19-årige Tanja er godt træt af, at hun sagde ja til at medvirke i ‘Paradise Hotel’.

Bildstrecke im Grossformat »

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

På mandag går vi ind i sjette uge af ‘Paradise Hotel’ sæson 13. Der er dermed stadigvæk flere måneder til, at denne omgang af det populære TV3-program slutter, men én af årets deltagere er allerede godt træt af at se sig selv på skærmen. Faktisk vil hun helst være programmet helt foruden.

– Jeg fortryder virkelig min deltagelse i ‘Paradise Hotel’. Jeg synes, det er så lamt et program. Nu er det første gang, jeg ser det i år, og jeg har fået kæmpe forståelse for moral og etik bagefter, men kun fordi TV3 har manglen på samme. Jeg er virkelig forarget over TV3, og jeg vil ikke råde andre unge mennesker til at deltage i sådan et program. Man kan få meget federe oplevelser uden tv, fortæller Tanja til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Det er jo ikke for sjov, at de hiver unge mennesker ned til et hotel i Mexico og fratager dem friheden til kontakt med omverdenen. Så glemmer man automatisk, at der er et liv derhjemme, og så begynder man at opføre sig, som om der ikke er kamera på. Det er pisse god tv, men TV3 mangler moral og etik.

Tanja fortæller dog trods alt, at nogle ting også har været fede ved hendes deltagelse i programmet. Hun er desuden sikker på, at flere andre har haft en god oplevelse med at deltage. Sådan forholder det sig dog ikke for hende.

TV3: Vi er åbne for forbedringer

Hos TV3 er man kede af, at Tanja fortryder sin deltagelse i programmet. At kanalen mangler moral og etik er dog ikke en beskyldning, de tidligere har fået fra deltagerne.

– Jeg er da ked af, at Tanja har fortrudt, for det er kun i vores hensigt, at de, der er med, har det godt og har haft en god oplevelse med deres deltagelse. Vi får intet ud af, at deltagerne har det dårligt, så det er da ærgerligt, at hun har det sådan, siger redaktøren på programmet, Mads Lindemann, og fortsætter:

– Vi er vant til at få tilkendegivelser fra deltagere, som har haft et super godt ophold og virkelig synes, det har været sjovt at være med, så det er da ærgerligt, når der er en, der ikke har det på samme måde. Deltagerne får dog også at vide, at hvis der er ting, vi på TV3 kan gøre bedre til næste sæson, må de endelig sige til. Så jeg vil da meget gerne høre fra Tanja, hvis hun har forslag til ændringer.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Boris kan ikke huske, at han havde sex med Tanja

LÆS OGSÅ: Får man penge for at være med? Her er 5 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Paradise Hotel

LÆS OGSÅ: Ser du 'Paradise Hotel'? Så har du nok lagt mærke til Anders' MANGE look-a-likes

LÆS OGSÅ: TV: Paradise-Caroline får raserianfald, da ny babe tjekker ind på hotellet

LÆS OGSÅ: Gokkesok-Mads fra 'Paradise Hotel' klar med ny musik: - Nu laver jeg hits!

LÆS OGSÅ: Her hylder københavnske Daniel Paradise-deltager med tattoo

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx