Af - 03/03-14 23:18

Rimmer undskylder for hævnaktionRimmer undskylder for hævnaktion

- Dermed at sagen for mit vedkommende lukket, øksen begravet, striden bilagt, skriver han på sin profil.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Først hang komikeren Lasse Rimmer en ung mand ud med navn og billede på Facebook, fordi han troede, at denne havde skrevet følgende kommentar til Rimmers 10-årige datter på hendes youtube-kanal:

- Håber dig og din familie dør af en smertefuld omgang kræft luder kælling.

Du kan læse Rimmers reaktion her...

Få timer senere trak han sin vrede opdatering tilbage, og sent fredag aften fortæller komikeren, hvad der lå bag handlingen og undskylder:

- Jeg mente, at der var grund til at formode, at den unge mand er myndig, hans Facebook-profil gav ikke mulighed for at kommunikere direkte med ham, og jeg var desuden mere end vred, lyder det.

Trussel til Lasse Rimmers datter kom fra hacket konto
Trussel til Lasse Rimmers datter kom fra hacket konto

Han skriver også, at han godt kan se, at modreaktionen var lige i overkanten, og han håber ikke, at opdateringen har haft et utilsigtet resultat for den unge mand.

- Men det ville være ærgerligt ironisk, at mit problem med folk, der chikanerer fremmede på nettet (og ja, sgu, især mine egne, små børn, der er nye i den virtuelle trafik) uden nogen rimelig grund, skulle få nogle til at chikanere en ung mand via nettet uden nogen rimelig grund.

Lasse Rimmer udsendte billede af ung mand der truede hans datter
Lasse Rimmer udsendte billede af ung mand der truede hans datter

- Jeg undskylder mig med, at der banker et løvehjerte i langt de fleste fædres bryst, også i mit. Og jeg fik dels en forklaring, dels det resultat, jeg overordnet håbede på; slettede kommentarer.

LÆS HELE LASSE RIMMERS UNDSKYLDNING VED AT FØLGE DETTE LINK.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx