Af - 26/04-15 21:06

Gustav i krig med dansk medie om nærgående portræt: - De er fulde af løgnGustav i krig med dansk medie om nærgående portræt: - De er fulde af løgn

Medievirksomheden Zetland udsender den 10. maj en såkaldt 'single'* om reality-verdenen og reality-stjernen Gustav. Han har pudset sin advokat på Zetland, da han mener, de skylder ham penge og spreder løgne. Zetland står ved deres 'single'.

storybild

Der var drama, da medievirksomeheden Zetland torsdag holdt oplæg på Vesterbro om en kommende udgivelse om realitybranchen og reality-fænomenet Gustav Salinas.

Gustav: Jeg har taget den mest fornuftige beslutning længe
Gustav: Jeg har taget den mest fornuftige beslutning længe

Reality-stjernen mener nemlig, at artiklen er fyldt med usandheder. Han hævder, at journalisten Thomas Korsgaard har chikaneret ham, og han har nu sat sin advokat på sagen.

Sagen set fra Gustavs side:
- Jeg søgte sidste år en assistent og blev kontaktet af Thomas. Efter vi havde været sammen et par gange, sagde han, at ville skrive en artikel om mig. Han begyndte at blive anmassende, (Gustav beskriver nogle personlige 'overgreb', red.) og da han viste mig artiklen, var den fyldt med løgne.

Rystet Gustav: - Jeg har spist alt fra strudsepik til fiskeøjne
Rystet Gustav: - Jeg har spist alt fra strudsepik til fiskeøjne

- Jeg fik ham til at rette den 4-5 gange, men den er stadig fyldt med usandheder. Det værste er, at de ikke vil betale mig for det.

Sagen set fra Zetlands side via redaktør Lea Korsgaard:
- Gustav mener, Thomas var grænseoverskridende og pågående. Desuden mener han, at Thomas er ligeså opmærksomhedssøgende som en reality-stjerne. Det sidste giver Thomas ham ret i. Det står faktisk i artiklen. Gustavs advokat har henvendt sig.

Lille Emilie er kræftfri: Her overrasker Gustav den lille pige
Lille Emilie er kræftfri: Her overrasker Gustav den lille pige

- De vil have penge for at medvirke, og hvis artiklen udgives vil de overveje at lægge sag an for injurier. Vi er ikke interesseret i at udgive noget, der er løgn, så hvis de mener, at der er faktuelle fejl eller injurierende påstande i artiklen, er de velkommen til at henvende sig. Hvorfor vente til det bliver udgivet?

LÆS OGSÅ: Gustav fik nej til ny operation: Danske læger siger stop

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx