12/12-17 12:50

CHOK: Gravide Kylie Jenner forladt af Travis ScottCHOK: Gravide Kylie Jenner forladt af Travis Scott

Der er koas i gravide Kylie Jenners liv, og 'Keeping Up with the Kardashians'-stjernen er angiveligt på randen af et sammenbrud.

storybild

Rygterne har svirret længe, og selvom intet er be- eller afkræftet, så er Kylie Jenner angiveligt gravid, men livet er ikke en dans på roser for den 20-årige 'Keeping Up with the Kardashians'-stjerne lige for tiden.

Kilder tæt på stjernen har således fortalt til RadarOnline, at Kylie Jenner tvivler på, om beslutningen om at få en baby har været en kæmpe fejl. Faderen til det ufødte barn, rapperen Travis Scott, er nemlig alt andet end til stede for gravide Jenner.

»Kylie er på sammenbruddets rand lige nu, fordi Travis virker ligeglad med graviditeten. Det gør hende helt manisk,« fortæller en kilde tæt på Kylie Jenner til RadarOnline.com

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian fyrer assistenten: Du er blevet for kendt

Travis er lige nu på en landsdækkende tour, efter at han for nyligt har været igennem hele Europa.

»Travis er alle andre steder end sammen med Kylie lige nu. Hun har fulgt ham på hans tour i Boston, London og Las Vegas, men det kan hun ikke mere. I stedet for at opgive sin berømmelse for at være der for hende og babyen, som snart kommer til verden, laver han flere shows end nogensinde. Han tog til Chicago to dage efter, at hun tiggede ham om at blive i L.A med hende,« fortæller kilden.

Hvis rygterne er sande, så føder Kylie Jenner angiveligt en lille pige i foråret 2018, og noget tyder på, at hun måske skal forberede sig på tilværelsen som alenemor.

LÆS OGSÅ: Endelig bekræfter Kardashian-søster: Baby på vej

LÆS OGSÅ: Kardashian-serie får fem nye sæsoner: Så meget tjener familien

Følg med på Realitypotalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Bendtner hylder sin læremester: Han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx