Af - 29/01-16 11:50

TV: Zayn Malik kysser hot model i ny videoTV: Zayn Malik kysser hot model i ny video

Zayn Malik har langt om længe udgivet sin allerførste single med tilhørende musikvideo som soloartist, efter han droppede One Direction. Se den her.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er snart et år siden, One Direction offentliggjorde, at Zayn Malik havde valgt at forlade gruppen. I marts sidste år forlød det, at Zayn heller ville være 'en normal 22-årig', men det holdt ikke længe.

Kort efter kom det nemlig frem, at Zayn Malik havde planer om en solokarriere, og siden har fans ventet og ventet på denne dag: Dagen, hvor Zayn Malik, der nu blot bruger kunstnernavnet ZAYN, har udgivet sin allerførste single og musikvideo som soloartist.

Zayn optræder i sidste One Direction-video
Zayn optræder i sidste One Direction-video

En af de helt store overraskelser ved musikvideoen er, at Victoria's Secret-modellen Gigi Hadid optræder i videoen - og hun og Zayn er meget tætte. Parret, der er blevet spottet på flere dates i virkeligheden, kysser og flirter i den hotte video, som altså er Zayns første af slagsen som solist.

Om deres adfærd rent faktisk bekræfter forholdet, eller om det er rent skuespil, er stadig kun noget, fans og medier kan spekulere i, men under alle omstændigheder er de hede scener noget, der har skabt reaktioner.

Nummeret hedder 'PILLOWTALK', og det skiller sig meget ud fra den type musik, Zayn lavede sammen med One Direction. Blandt andet bliver der både bandet og sunget om at have sex. En ting, der dog ikke har ændret sig, er Zayns karakteristiske stemme. Nu er spørgsmålet så, om Directioners følger med og bliver Zayn-fans.

Zayn Malik sviner One Directions musik i nyt interview
Zayn Malik sviner One Directions musik i nyt interview

Du kan se musikvideoen til 'Pillowtalk' her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx