Af - 15/05-17 22:17

Populært P3-program slutter - men der er også godt nytPopulært P3-program slutter - men der er også godt nyt

Tue Blædel og Tony Scott skal ikke længere sende deres populære P3-program.

storybild

Radiomakkerparret gennem mange år Tue Blædel og Tony Scott skal ikke længere sende deres populære program om eftermiddagen. (Billede: Scanpix)

Mandag eftermiddag kunne man læse på på Facebooksiden 'Tue og Tony - DR P3', at det er slut med radio om eftermiddagen for Tue Blædel og Tony Scott.

Makkerparret skriver, at de sender for sidste gang fredag.

'Mads & Monopolet' møder hård kritik: - Den slags er IKKE underholdning!
'Mads & Monopolet' møder hård kritik: - Den slags er IKKE underholdning!

Men der er også godt nyt, hvis du er vild med at lytte til de to herres stemmer. De skal nemlig starte på morgenfladen 'Go Morgen P3' sammen med Sara Bro.

Metroxpress har talt med Tue Blædel og Tony Scott omkring 'jobskiftet'.

»Det føles ret surrealistisk. Vi har sendt sammen i over fire år og tilbragt flere vågne timer sammen end med vores familier. Derudover har vi sammen med vores elskede producer Tine sendt radio fra det meste af verden. Vi sendte live fra bibelbæltet i Texas, da Trump blev præsident, kørt tværs igennem Europa i Rihannas gamle tourbus og sendt fra Tahrir-pladsen i Kairo I forbindelse med det arabiske forår,« siger Tue Blædel.

Radiomakkeren Tony Scott glæder sig til at skulle være i danskernes ører om morgenen.

Uffe Holms datter er et kæmpe hit på Instagram: Se hvorfor her
Uffe Holms datter er et kæmpe hit på Instagram: Se hvorfor her

»Det er jo traditionelt det største program og derfor også et skønt ansvar. Og så bliver det sjovt også at sende med Sara. Tue og jeg kender jo hinanden særdeles godt efterhånden og er typerne, der fuldfører hinandens sætninger - så vi har sikkert godt af lidt nyt i det mix,« siger Tony Scott om det fremtidige job.

Det samme gør Tue Blædel, der ligeledes ser frem til at arbejde sammen med Sara Bro.

»Jeg syntes det er et kæmpe privilegium at få lov til at være i lytternes øre lige fra de slår ud efter vækkeuret, imens de kværner en portion havregryn og indtil de parkerer bilen/cyklen og stempler ind på arbejde eller studiet. Derudover glæder jeg mig crazy meget til at udvide mit og Tony’s radioægteskab med super-seje og über-dygtige Sara Bro,« siger han.

På deres nuværende radioprograms Facebook-side bliver de blandt andet spurgt om, hvad der skal udfylde hullet i eftermiddagsfladen fra klokken 14-16.00, hvor Blædel og Scott sender til og med fredag.

Hollywood-stjerne venter lille ny med model
Hollywood-stjerne venter lille ny med model

Her lyder svaret, at det bliver 'godt', men at man på nuværende tidspunkt ikke kan gå i dybden med, hvad der kommer til at være i stedet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er de bedste talentklubber: To...
bt.dk
Stor fitnesskæde lukker flere centre
bt.dk
Mystik om Zlatan-statue: ‘Jeg aner...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx