Af - 24/06-17 21:45; Opdateret: 24/06-17 22:03

Efter få uger: Fie Laursen slår op med sin nye kæresteEfter få uger: Fie Laursen slår op med sin nye kæreste

Bloggeren Fie Laursen og YouTuberen Hanspeter Matzen har slået op efter en lille måneds tid sammen.

storybild

20-årige Fie Laursen. (Billede: Scanpix/Linda Kastrup)

Blogger og forfatter Fie Laursen afslører nu, at hun har slået op med sin kæreste gennem en lille måned.

Snart kan du komme til at dufte af Fie Laursen
Snart kan du komme til at dufte af Fie Laursen

I en 14 minutter lang uredigeret video på YouTube med titlen ‘VI HAR SLÅET OP’ fortæller 20-årige Fie Laursen således, at hun har valgt at afslutte forholdet med den jævnaldrende YouTuber Hanspeter Matzen, som har stået på siden begyndelsen af juni.

- Vi har slået op, og det er mig, der har valgt at slå op, siger Fie Laursen.

- Det her forhold er gået fuldstændigt hurtigt. Vi har været sammen i, like, en måned. Det er gået alt for hurtigt. Det er gået så hurtigt, at jeg nogle gange har stoppet op og tænkt: ‘Fuck!’, supplerer hun.

Se videoen her: Fie Laursen gjort til grin på Facebook
Se videoen her: Fie Laursen gjort til grin på Facebook

Fie Laursen fortæller i videoen, at hun ikke længere kan kapere forholdet. Efter et par minutter afslører hun så den egentlige årsag, der fik hende til at indse, at det var slut: han har været hende utro.

- Det, der fik mig til at indse alle de her ting, det var, at han skrev til mig i dag, at han havde kysset med en anden til en fest (…) Om han var fuld eller ej, så viste han mig et sted der, at han ikke var klar til et forhold. Jeg ser bare ikke mig selv sammen med en, der kan finde på at kysse med en anden. Om man så er fuld eller ej, så er det i min optik bare ikke en undskyldning, siger Fie Laursen og opfordrer sine fans til ikke at skrive hadefulde beskeder til hendes nu tidligere kæreste.

Fie Laursen breakede nyheden om sin nye kæreste - den første i over et år - i et blogindlæg den 5. juni - altså 19 dage før det var slut. Her beskrev hun, hvordan hun var forelsket i Hanspeter Matzen.

Linse vipper Fie Laursen af tronen
Linse vipper Fie Laursen af tronen
‘Selvom jeg er en håbløs romantiker så flyver jeg ikke ind i et forhold med hvem som helst. Det skal være den rigtige. Fra første gang den her søde jyde stod i min entre, med sit skæve smil og sagde ‘mojn’ har jeg haft sommerfugle i maven, hver gang hans navn er blevet nævnt,’ lød det på det tidspunkt.

Fie Laursen-fans har fået nok: 'Du er for lav'
Fie Laursen-fans har fået nok: 'Du er for lav'

Det er heller ikke mere end en uge siden, Hanspeter Matzen lagde en video på sin YouTube-kanal med titlen ‘Mød Min Kæreste!’:Fie Laursen afslører i ny bog: Her er min største hemmelighed
Fie Laursen afslører i ny bog: Her er min største hemmelighed

På trods af bruddet holder Fie Laursen hovedet højt og tårerne tilbage - i hvert fald på YouTube.

- Jeg har ikke tænkt mig at sidde her og tude snot, fordi han har kysset med en anden. Jeg har ikke tænkt mig at sidde og fucking græde over det her. I skal ikke have ondt af mig, for jeg kan fandeme godt tage det, siger hun i break up-videoen, som du kan se i sin fulde længde herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx