Af Peter Ølholm Hansson - 05/05-17 18:26

Annette Heicks mand i rørende hyldest til afdød politibetjent: Spillede særlig rolle efter hans slemme ulykkeAnnette Heicks mand i rørende hyldest til afdød politibetjent: Spillede særlig rolle efter hans slemme ulykke

Annette Heicks mand, kokken Jesper Vollmer, har torsdag delt en rørende hyldest til sin dræbte bedste ven, politibetjenten Jesper Jul.

storybild

Den 43-årige betjent, der døde sidste år efter at være blevet skudt i hovedet i tjenesten, spillede nemlig en speciel rolle, da den jævnaldrende Jesper Vollmer gik gennem hård genoptræning, efter han brækkede nakken ved en ulykke på en badestrand i Thailand.

Annette Heick knust af sorg: - Død betjent var min mands bedste ven
Annette Heick knust af sorg: - Død betjent var min mands bedste ven

Det skriver Jesper Vollmer på sin Instagram-profil ledsaget af en video i anledning af, at Jesper Jul ifølge Vollmers opslag ville have fejret sin fødselsdag 4. maj. Over for MX har Jesper Vollmers hustru, Annette Heick, tidligere fortalt, at hendes gemal og Jesper Jul var bedste venner:

'For mere end to år siden, da jeg brækkede nakken, ændrede mit liv sig, mere end I aner. Men dem, jeg elsker, var der for mig. De gjorde det hele meget nemmere at komme igennem. Jeg kunne græde med dem. Kæmpe med dem. Og det var præcis det den anden mand (Jesper Jul, red) i filmen her gjorde,' skriver Jesper Vollmer og fortsætter:

'Men han sad ikke bare på sengekanten eller skubbede rundt med kørestolen. Han tvang mig op af den. "Kom nu Jesper for helvede, du kan godt"... Det hørte jeg hele tiden,' skriver Jesper Vollmer.

Frækt show i vente! Grand Prix-vært laver 'en Nikita'
Frækt show i vente! Grand Prix-vært laver 'en Nikita'

Det var en tirsdag morgen klokken 08:20 i december 2016, at Jesper Jul blev offer for en 26-årig mands vanvid og had mod politiet. Ved politigården i Albertslund blev han skudt i baghovedet ved sin politibil på få meters afstand. Dagen efter udåndede han på Rigshospitalet i København klokken 14:18. Jesper Vollmer havde dermed mistet sin allerbedste kammerat, der havde støtte ham så meget efter badeulykken i Thailand.

Den ulykke skete en morgen i 2015, da Jesper Vollmer var gået ned på stranden for at bade. Pludselig blev han ramt af en stor bølge, der slog hans hoved ned i sandbunden. Jesper Vollmers nakke var brækket, og det var alvorligt. Forude ventede en årelang kamp for at genvinde førligheden. En kamp, som Jesper Jul kæmpede med sin ven.

'D. 4. maj hvert år plejer jeg at ringe op til ham og synge fødselsdagssang for ham, men det kan jeg ikke mere. Jesper Jul er blevet taget fra mig. Ja, fra alle dem han elskede, og som elskede ham... Tillykke med fødselsdagen deroppe, Jesper. Jeg synger for dig alligevel...,' skriver Jesper Vollmer på Instagram

MX har uden held forsøgt at få en uddybende kommentar fra Jesper Vollmer.

Overraskende debut: Her er de nye Grand Prix-værter
Overraskende debut: Her er de nye Grand Prix-værter

Herunder kan du se Jesper Vollmers opslag og videoen, hvor Jesper Jul får Jesper Vollmer op at gå:

To skelsættende elementer i én og samme film. For mere end to år siden da jeg brækkede nakken, ændrede mit liv sig, mere end I aner. Men dem jeg elsker, var der for mig. De gjorde det hele meget nemmere at komme igennem. Jeg kunne græde med dem. Kæmpe med dem. Og det var præcis det den anden mand i filmen her gjorde. Begge dele. Men han sad ikke bare på sengekanten eller skubbede rundt med kørestolen. Han tvang mig op af den. "Kom nu Jesper for helvede, du kan godt"... Det hørte jeg hele tiden. Han var der for mig og lidt til... Men det er han ikke mere. D. 4. maj hvert år plejer jeg at ringe op til ham og synge fødselsdagssang for ham, men det kan jeg ikke mere. Jesper Jul blevet taget fra mig. Ja fra alle dem han elskede, og som elskede ham... Tillykke med fødselsdagen deroppe Jesper. Jeg synger for dig alligevel...

Et opslag delt af Jesper Vollmer (@raa.vollmer) den

LÆS OGSÅ: Hør årets 10 Melodi Grand Prix-sange: Hvilken er din favorit?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens chef: Derfor er Kevin...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Dyrlæger ser til med rædsel: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx