Af - 08/01-14 14:36

Madonna tog ny boytoy med på familie-ferieMadonna tog ny boytoy med på familie-ferie

Sangerinden har gaflet endnu en danser, den 26-årige Timor Steffens.

storybild

Timor Steffens har det rigtig godt med Madonnas børn. Her hænger han ud - både siddende og liggende - med Rocco på 13. (Billede: Instagram/Rocco Ritchie)

Det var ikke længe, Madonna nåede at være single efter bruddet med Brahim Zaibat. Sangerinden er efter sigende blevet kærester med danseren Timor Steffens, som med sine 26 år er 29 år yngre end hende.

Madonna smider toyboy-kæreste på porten
Madonna smider toyboy-kæreste på porten

Steffens, der er født i Holland, men bor fast i USA, var med Madonna og hendes børn på skiferie i Schweiz for nylig, og både han og Madonnas søn Rocco har lagt billeder af den store familie-tur ud på de sociale medier.

Ifølge Radar.com er det netop Timor Steffens' ubesværede forhold til Rocco og hans tre søskende, der har fået Madonna til at falde for ham.

- Hun har antydet over for folk, at en af grundene til, at hun er så vild med Timor, er, at han har en så naturlig måde at omgås hendes børn på. Hun smilede, hver gang hun så Timor fjolle rundt med Rocco og de andre børn, siger en kilde til Radar.

Madonna får hug for teenage-druk
Madonna får hug for teenage-druk

Det er langtfra første gang, popdronningen scorer en mand, der er meget yngre end hende. Brahim Zaibat er også 30 år yngre, og efter skilsmissen fra Guy Ritchie (10 år yngre) datede den dengang 51-årige Madonna brasilianeren Jesus Luz, som var 22, da de mødte hinanden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx