19/10-17 09:38

Efter krig med kendt designer: Nu får Geggo ny forlovelsesringEfter krig med kendt designer: Nu får Geggo ny forlovelsesring

Snart får Geggo atter ring på sin finger.

storybild

(Billede: Janus Nielsen)

Lykken ville ingen ende tage, da Cengiz i januar måned faldt på knæ for Geggo for rullende kameraer under en ferie i Thailand. Men kort tid efter forlovelsen kom der alligevel et skår i glæden, da stenen i Geggos ring begyndte at være løs. Her startede en kamp mellem det populære Brygge-par og smykkedesigner Mai Manniche, der indtil videre har varet i et halvt år.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt

I flere måneder har nyforlovede Geggo derfor måttet undvære ringen på sin finger og altså det tydelige tegn på forlovelsen, som de fleste nyforlovede kvinder elsker at vise frem. Men nu ser det ud til, at der er lys forude. Geggo har nemlig delt et billede på sin Instagram og Facebook, hvor hun viser begyndelsen på sin nye ring frem, og det bliver ikke gjort uden et lille spark i retning af Mai Manniche.

– Projekt ny forlovelsesring er sat igang, og denne gang i en kvalitet der sparker R…. Se lige the shine på disse to skønheder, skriver Geggo til billedet, som ses nederst i artiklen.

Geggo vil ikke afsløre mere omkring, hvem der står for at lave den nye ring, og hvordan den kommer til at se ud i forhold til den gamle. Hun oplyser dog, at der stadig ikke noget nyt i sagen omkring Geggos forlovelsesring, som stadig ligger hos forbrugerstyrelsen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi vil flytte til udlandet

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i 'Familien fra Bryggen'

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
Demonstranter ved Forligsen: 'Nok er...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx