Af Jeppe Pedersen - 08/02-18 14:56

Kendt dansk tv-vært sælger sit million-hjem for børnenes skyldKendt dansk tv-vært sælger sit million-hjem for børnenes skyld

Nu vil familien droppe Hellerup til fordel for dette kvarter.

storybild

Den danske tv-vært fra Kanal 5, Mette Cornelius, skal flytte fra sit hjem i Hellerup.

På sin Instagram har hun lagt et link op til boligsiden, hvor hendes og mandens, Jes Mortensen, der til daglig er kommunikationschef i FC København, hus er til salg.

Skal byens bedste villalejlighed være din? Så klik på link i bio og KØB#hussalg

A post shared by Mette (@mettecornelius) on

Medie-parret flytter dog ikke langt væk, fortæller Mette Cornelius.

»Vi vil gerne finde et lidt mere børnevenligt kvarter med flere kvadratmeter, men med mindre have. Lige siden vi købte vores sommerhus, har vi kun været i haven en gang,« siger Mette Cornelius til BT.

Den 36-årige sportsvært og mor til to vil ikke købe noget, før de har solgt deres hus. Deres fireværelses villalejlighed på Svanemøllevej 61 C i Hellerup råder over 138 kvadratmeter og kan fås til 6.495.000 kr.

Mette Cornelius og Jes Mortensen håber på at kunne finde et rækkehus i Komponist-kvarteret, også kendt som Strandvejs-kvarteret, der består af 393 byggeforeningshuse på et areal på cirka 70.000 kvadratmeter på Østerbro. Ellers vil de gerne flytte ind i Lyngbyvejs-kvarteret ligeledes på Østerbro.

»Der kan du lade børnene være børn på den gammeldags måde, hvor de løber rundt på gaden, uden du behøver at holde øje med dem,« siger Mette Cornelius.

Mette Cornelius, Jes Mortensen og børnene Vilja og Vester skal flytte. (Billede: HAUERBACH PETER)

Nyt barn?

Med flere kvadratmeter vil der samtidig være plads til en potentiel familieforøgelse. Parret fik deres første barn, Vilja, for otte år siden og Valter for fire år siden. Derfor kunne det være nærliggende, at familien i 2018 skulle blive til fem.

»Vi er ikke afvisende over for, at vi skal have en ny, men det er heller ikke på tale lige nu,« siger Mette Cornelius og fortsætter:

»Men jeg bliver rastløs hvert fjerde år. Så skal der ske noget. Og jeg er også flyttet og fået barn hvert 4. år den seneste lang tid,« siger hun.

Mette Cornelius skal meget unormalt ikke i gang med at dække Superliga, når den danske fodboldliga begynder på fredag. Derimod skal hun dække Vinter-OL i Pyongang i Sydkorea sammen med Zak Egholm og Jesper Simo. De olympiske lege begynder også på fredag 9. februar.

»Jeg er helt ude af min comfort-zone, men det bliver sjovt. Tidspunkterne er dog ret skæve, så vi skal op kl. 03:30 om natten,« siger Mette Cornelius, der i sin journalistiske karriere mest har dækket fodbold.

»Det er lidt en udfordring at have hus til salg konstant, mens man skal vende op og ned på døgnet,« slutter Mette Cornelius, der fortæller, at der allerede har været fem til fremvisning.

LÆS OGSÅ: TV-vært er gravid: Nu er hun ved at vænne sig til alt det, som ingen fortalte hende inden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx