Af Maria Christine Madsen - 04/03-18 10:50

Så du det? Gulddrengs storebror stillede op i talentprogram Så du det? Gulddrengs storebror stillede op i talentprogram

Hvis du så tv-programmet 'Danmark har talent' lørdag aften, lagde du måske mærke til a capella-gruppen Sono. Men opdagede du også ligheden mellem forsangeren og en af Danmarks mest kendte musikstjerner?

storybild

ARKIVFOTO af Gulddreng under sin afskedskoncert i Royal Arena i februar. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Hvis du så tv-programmet 'Danmark har talent' lørdag aften, lagde du måske mærke til a capella-gruppen Sono. Men opdagede du også ligheden mellem forsangeren og en af Danmarks mest kendte musikstjerner?

I front for gruppen Sono står sangeren Jonas Ebert. Hvis du synes, han mindede dig om en anden kendt person, tager du ikke fejl.

Han er nemlig storebror til Malte Ebert, der herhjemme har opnået massiv omtale under kunstnernavnet Gulddreng og med sange som 'Model', 'Ked af det' og 'Se mig nu'.

Det skriver TV 2.

Hvor den 23-årige lillebror er gået efter en solokarriere med stor succes, ønsker den 32-årige storebror dog ikke at ikke at blive kendt som musiker. I stedet vil han hellere anerkendes for det arbejde, han laver til daglig laver som læge, forklarer han.

Begge brødre holder dog meget af musikken, som har fulgt dem, siden de var børn og vokskede op i en mindre by ved Vejle. Noget af det, forældrene gav begge brødre, var troen på sig selv.

»Der har altid været en ubetinget støtte. Vores forældre har indgydet en selvtillid i os, og det er jo også det, der kendetegner Gulddreng allermest. Det bunder i virkeligheden nok i karaktertræk, som både Malte og jeg har. Vi tror på os selv, og det vi gør,« siger Jonas Ebert til TV 2 og forklarer, at han har et tæt forhold til sin kendte lillebror, der støtter op om og synes, 'det er alletiders', at storebroderen nu stiller op i talentprogrammet.

Sidste år i september kom det frem i dokumentarserien 'Malte vs. Gulddreng', at Gulddreng skulle lægges i graven. I stedet ville Malte Ebert finde sin egen musikalske stemme og lave musik under sit eget navn.

I starten af februar i år gav Gulddreng derfor sin sidste koncert nogensinde. Det skete i Royal Arena på Amager i København.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx