Af Julie Bülow - 04/09-17 11:46

Skandale: Knust baglygte kan koste superstjerne over 800 millionerSkandale: Knust baglygte kan koste superstjerne over 800 millioner

En billig baglygte til under 50 kroner, en fremmed kvinde og en våd aften i byen kan komme til at koste verdensstjerne det halve af hans enorme formue

storybild

Coleen Rooney, wife of Manchester United and England footballer Wayne Rooney, judges a fashion parade during the second day of the Grand National meeting at Aintree Racecourse in Liverpool, north-west England on April 9, 2010. Friday is traditionally Ladies day at the annual event which culminates with the four and a half mile steeplechase on Saturday. AFP PHOTO/PAUL ELLIS (Billede: PAUL ELLIS)

Angrebsspilleren i Everton FC, Wayne Rooney er havnet i en ubelejlig suppedas efter en våd nat i byen.

Den 31-årige  fodboldspiller var ifølge det britiske medie Mirror en tur i byen med en festpige, mens hans gravide kone var på ferie på Mallorca.

Kørte sprit i fremmed bil

Rooney blev strandset af politiet, da han kørte festpigen, Laura Simpson hjem i hendes egen bil. En volkswagen beatle, som til fodboldspillerens store uheld havde en knust baglygte. Galant af ham, ville nogen sige, men problemet var blot, at Rooney ikke var helt appelsinfri, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirutuskørsel, da han klokken 2 fredag nat pustede i politiets alkometer.

Politiet havde i første omgang bare bragt den lille volkswagen til standsning, fordi der var en knust baglygte, og havde det ikke været for dén lille trafikforseelse, var Wayne Rooney måske ikke blevet opdaget i at køre sprit - med en fremmed kvinde i bilen.

Det der kan komme til at koste angrebsspilleren dyrt, er den ægtepagt han har indgået med sin nu, forståeligt, godt gale kone, skriver Mirror.

Skilsmisse kan koste dyrt

Wayne Rooneys kone Colleen fløj angiveligt hjem fra sin ferie på Mallorca sammen med parrets tre børn, efter hendes mand blev anholdt. Hun er ifølge det britiske medie nu rejst hjem til sine forældre, efter en snak med sin mand og med Laura Simpson.

Og det er netop dette, der får mediet til at spekulere i, at den lille baglygte til under 50 kroner kan komme til at koste Rooney, der tjener hvad der svarer til lige over 1,5 million kroner om ugen, op mod 100 millioner pund i en eventuel skilsmisse - et beløb der er baseret på hans tidligere og fremtidige indtjeninger. Det svarer til 808 millioner danske kroner.

Den våde aften har båret mange rygter med sig, og det forlyder fra 'festpigen' selv, at Rooney 'stirrede' på hendes bryster.

»Han spurgte om de var ægte, og sagde 'dem ville jeg gerne have fingre i' (...) Havde jeg tænkt mig at tilbringe natten sammen med ham? Ja, måske. Vi havde ikke rigtigt diskuteret det. Vi ville bare væk fra alle de nysgerrige blikke. Han jagtede mig og var ude på lidt sjov mens hans kone var væk,'« har Laura Simpson ifølge Mirror udtalt efter fredagens udskejelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde og dreng kørt ned af...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx