Af - 26/08-16 18:35

Richard Branson efter ulykke: Var sikker på, jeg skulle døRichard Branson efter ulykke: Var sikker på, jeg skulle dø

Han er erklærer sig nu endnu mere taknemlig for livet.

storybild

Den verdenskendte rigmand og entrepenør, Richard Branson, har været involveret i et cykeluheld der var så voldsomt, at han ifølge sit eget udsagn troede han skulle dø, skriver Telegraph.

Faldt i søvn på jobbet, men så kom chefen forbi
Faldt i søvn på jobbet, men så kom chefen forbi

Uheldet skete, da Richard Branson var ude og cykle i mørke med sine børn på en af Jomfruøerne, da han ramte et bump på vejen og fløj ud over styret, hvilket gav ham flere skader i ansigtet og på kroppen.

- Min cykel fløj ud over klippen og forsvandt. Vi fandt den senere, og den var fuldstændig ødelagt. Min kind fik mange skrammer, og jeg fik revet mine knæ og skuldre op, skriver Richard Branson på sin blog om uheldet, der fik ham til at omfavne livet endnu mere.

Stærk alliance vil give super-internet til hele kloden
Stærk alliance vil give super-internet til hele kloden

- Efter jeg ramte jorden, og det gik op for mig, jeg var i live, begyndte jeg at undersøge, om jeg stadig kunne bevæge alle mine lede. Jeg kunne virkelig ikke tro, jeg ikke var død og slet ikke, at jeg ikke var blevet lam, skriver han.

Han blev efterfølgende fløjet til Miami, hvor han fik taget røntgenbilleder, men trods de mange skrammer, skulle han være klar til at fortsætte sin træning til at udholdenhedsløb i næste måned.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Mette Gjerskov kan være færdig i...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx